16. Tirsdagstur- Identitets krisen

Identitets krise

Da jeg startede på mit job, som rengøringsassistent, havde jeg en TOTAL identitets krise. Nu gjorde jeg rent, og jeg er uddannet i butik og har erfaring fra køkkenfaget også. Kan det passe, at jeg skal gøre rent? Jeg er da mere værd, og kan da meget mere end det. Hvad skal jeg sige når folk spørger hvad jeg laver? Det er da pinligt. Men en spændende sted, det må jeg indrømme. Det lød smart at sige, at jeg arbejder på Designskolen, men knap så smart, at jeg gør rent.

Derfor tog jeg en titel, som vi brugte til vores rengøringsassistent, der hvor jeg var før: Hus-Alf. Alle min mails underskrev jeg; Heidi Hus-Alf. Men jeg gik jo glad på arbejde, var glad for at gøre rent, og komme rundt i huset med rengørings vognen. Folk var søde, taknemlige og glade for det arbejde jeg gjorde. Hvorfor var det så, så svært, at stå ved, uden for skolen, at jeg gør rent??? Når man laver noget man er god til, er glad for, på en arbejdsplads man er glad for, skal man være stolt af det! Derfor er jeg stadig på skolen. Fordi jeg bliver værdsat, og set som ligeværdig kollega. Ingen er mere værd end andre, og ingen er mindre værd end andre. Det skal man huske. Altid.

Jeg har været så priviligeret at få uddannelsen som serviceassistent. Mit job har udviklet sig meget i de 8 år jeg har været ansat, og i dag kan jeg ikke forstille mig at arbejde andre steder.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Tak til dem der var med ude og gå i dag. Hvis ikke det var for jer, var jeg nok ikke kommet af sted i dag.

Kærligst Heidi

Følg med på facebooksiden; Gaamigglad og Instagram; gaamigglad

IMG_1528 IMG_1537

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.