169. tirsdagstur -Vil du bytte forbrug med frihed?

Kender du dit forbrug og løber du i hamsterhjul for at skrabe penge til det?

Hvad er dit forbrug? Hvad skal der til hver måned for at du kan få det hele til at hænge sammen? Er det dig eller banken som bestemmer hvad du skal tjene? Økonomi har for mig altid været super interessant. Det er spændende at høre hvordan andre får deres privat økonomi til at hænge sammen, synes jeg.

Har man fælles økonomi, eller betaler man hver sit?

Betaler han de faste udgifter og hun maden?

Sparer man op sammen?

Hvad koster det mon at bo i en husbåd og kan man spare op mens man bor i hus?

Fik du læst: 68. tirsdagstur – jeg blev SÅ chokeret!

Her er en øjenåbner

Jeg har lige set en meget spændende udsendelse, som jeg gerne vil dele med dig, om folk der i en meget tidlig alder har pensioneret sig selv. Det er de samme principper de lever efter, men de gør det alligevel forskelligt. Det de alle gør for at få det til at hænge sammen er:

De har sat deres forbrug ned

De sparer op

De investerer

Da jeg startede Gå Mig Glad havde jeg sparet op til de første par måneder uden løn, gennemgået hele min budgetkonto og fjernet alt unødvendigt, og meldt mig ind i et vikar bureau. Lave faste udgifter, overskud på budgetkontoen og arbejde i nogle timer hist og pist, så kørte det.

Her kan du lade dig inspirere i udsendelsen fra DR2 Stå af hamsterhjulet – med penge nok til resten af livet

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.