173. tirsdagstur – Det der er godt for dig kan være skidt for mig

Du kan ikke vide hvad der er godt for andre

Vi vil så gerne give gode råd til andre. De eneste erfaringer vi har er vores egne og derfor er det dem vi falder tilbage på. Du skal bare huske at det der er rigtig godt, for dig kan være rigtig skidt for en anden.

Det er meget nemmere at løse vennernes problemer end det er at løse dine egne. Hvor tit har man ikke sagt, jeg fatter ikke hun gør sådan og sådan? Ja det er jo fordi hun ikke er dig.

Alt skal passe til lige præcis dig. Ikke de andre


På et tidspunkt blev jeg tilbudt en stilling hvor man skal sidde stille hele dagen. Et godt job, og bedre end det jeg havde. I forhold til karriere i hvert fald. Forestil dig at jeg skulle sidde bag en skærm en hel dag. Nej vel!

Nogle mennesker passer godt ind i storbyen, andre på landet.

Nogle befinder sig bedst ved at arbejde alene, andre med mange kolleger

Nogle mennesker har det fint med at have gæld, andre får det fysisk dårligt af at have gæld’

Nogle vil gerne have fast arbejde andre har det bedst med at være freelance

Nogle skal helst lave sport hver dag andre dyrker aldrig sport. Ej det var et dårligt eksempel for jeg tror de fleste vil have det godt med at dyrke sport regelmæssigt. I hvert fald bagefter.

Du skal virkelig kende folk godt for at komme med gode råd til hvad de skal i deres liv.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.