175. tirsdagstur – Beklager, men du gør det ikke godt nok

Ved du godt at det ikke er godt nok?

Her går man rundt og tror at det man gør er godt og godt nok. Men så viser det sig at det er det slet ikke. Kender du den følelse? Så skal du til at gøre noget andet, og noget mere end det du plejer. I dette tilfælde hander det ikke om hvad og hvor meget du må putte i munden. Men om hvor mange skridt du skal gå om dagen.

DR sendte svaret for hvad der er nok

Hele tiden får jeg ny viden om det at gå og den vil jeg gerne dele med dig. Forleden blev jeg kontaktet af en journalist fra Sundhedsmagasinet på DR. Hun skulle bruge min hjælp til at finde folk som kunne tænke sig at gå 30 til 45 minutter EKSTRA om dagen i tre måneder. Jamen undskyld er det ikke nok at gå 10.000 skridt om dagen? Nej det er det ikke ifølge forsker og professor Bente Klarlund Pedersen som skal teste de to til tre personer som melder sig til programmet.

Skridt er ikke bare skridt

De skridt du tager når du henter kaffe, handler og er på arbejde er typisk i langsomt tempo og det er ikke nok på en hel dag kun at gå langsomt. Du skal have en tur i rask tempo på 30 til 45 minutter om dagen. Så er det nok skridt du har taget. Det vil forbedre din form. Eller det vil vise sig, for det er det de personer som skal være med i programmet skal testes for.

Følg gerne med

Mandag den 25. februar kører jeg med testpersonerne til Rigshospitalet for at få den første test, og tre måneder efter skal de testet igen for at se om det var nok de gjorde på de tre måneder. Jeg skal nok holde dig opdateret undervejs og vil også lave tiltag på min Facebook side hvor vi alle skal ud at gå og bakke op om deltagerne.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Vi ses på en gåtur!

Gå-hilsner

Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.