177. tirsdagstur – Derfor er HIV ikke farlig

Det er chokerende så uvidende man kan være

På mange af mine gåture lytter jeg til Mads og Monopolet på Podcast. I et af programmerne var der en fyr som spurgte Monopolet hvornår han skulle fortælle en date at han har HIV?

Uha det er en af de svære” tænkte jeg

Hvis han siger det med det samme løber hans date jo skrigende væk, for det er jo farligt at have sex med en HIV smittet.

Godt Peter var med

Heldigvis sad Peter Mygind i Monopolet den dag for han ved noget om HIV. Han er ambassadør for Aids fondet og har stået og spurgt 300 mennesker om de ville kysse med en HIV smittet. Det var der mange som ikke ville, fordi de tror det smitter. Det gør det ikke.

Ved du godt at velbehandlet HIV ikke smitter?

Som i SLET IKKE. Ikke engang ved samleje. Altså ubeskyttet samleje. Der er sket meget siden jeg var barn og hørte om den frygtelige sygdom. Hurra for forskning og læger.

Du kan høre hvad Monopolet svarer Søren i programmet her. Du skal 34 minutter ind i programmet.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.