178 tirsdagstur – Det er en af de dage hvor det er svært

I dag er det svært

Har du svært ved at nå det mål? Du har et mål om at gå 10.000 skridt om dagen, fordi det er sundt og det er det man anbefaler. Måske vil du også gerne spise sundt og lave lidt andet motion end at gå. Sådan har jeg det. Det går ret godt med at nå i mål hver dag, men så kommer der lige sådan en dag hvor det bare er svært.

Derfor er det svært

Jeg har sovet mega dårligt om natten og det er noget møjvejr udenfor. Så er det svært!

Svært at komme ud at gå

Svært for mig at holde mig fra alt med sukker

Svært at få noget som helt gjort

Jeg har allermest lyst til bare at smide mig på sofaen med dyne, kaffe, kage og film hele dagen. Men det gør jeg ikke. Jeg passer mine opgaver i Gå Mig Glad, i huset og gør i det hele taget alt hvad jeg kan for at få det til at virke som om det hele er som det plejer.

Det går over

Heldigvis går det over. I morgen kommer en ny dag. I nat sover jeg tungt. I morgen er regnen holdt op. I morgen har jeg energi til at holde mig fra sukker. I morgen…

Det går over. Det skal man huske og så tage det helt afslappet med at man ikke fik gået det man skulle, spiste for mange usunde ting og fik lavet for lidt. Det går over og så er det ikke så svært…

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.