179. tirsdagstur – hvad ved du? Resten vil vise sig…

Du skal vide at du ikke ved det – endnu

Sommetider tror vi at vi ved en masse. I virkeligheden ved vi kun ganske lidt, og resten viser sig. For mange år siden besøgte jeg en klog kone fordi jeg var frustreret over en masse ting. Hun sad helt roligt og sagde:

Hvad ved du? Resten vil vise sig

Hun har jo ret. Somme tider er tingene ikke helt som de ser ud til. Andre gange tror vi at vi ved hvad vi vil i fremtiden, og så viser det sig at det er noget helt andet der kommer til at ske.

Hvis du havde sagt til mig for 10 år siden at jeg ville blive selvstændig og ville komme til at leve af at gå. Så havde jeg sagt til dig at havde spist søm.

Let go and go with the flow
På min højre hånd bærer jeg en ring som ligner en vielses ring med teksten LET GO AND GO WITH THE FLOW. Den minder mig som at det nok skal gå alt sammen, selv om det ikke gå som jeg troede det skulle gå.

Hvis du også gerne vil have en “helping hand” finder du din helt egen hos Emquies og Holstein her.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Husk at følge med på Facebooksiden Gå Mig Glad.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.