18. Tirsdagstur- 100 første likes

LYKKEN ER:

At have 100 følgere og, at have en rigtig skøn dag, som den jeg har haft i dag. Hvad det helt præcist var, der gjorde min dag så skøn er et godt spørgsmål. Var det morgenbadet, var det den dl. havregryn til morgenmad, i stedet for at springe morgenmaden over, var det at jeg gik vildt tidligt i seng i går, var det fordi, det var så skønt vejr, eller var det gåturen med skønne mennesker som gik med på cafe? Jeg ved det ikke. Men jeg ved, at en lille ting, kan gøre en stor forskel på om dagen starter godt, og jeg ved, at det er mit helt eget ansvar, at sørge for, at gøre det der skal til.

Bevares det kan da smutte

I flere dage i træk. At komme tidligt i seng, for eksempel. Men det hævner sig, og så er det bare med at finde min dyne og få sovet ud. Jeg er 42 år gammel, og har stadig meget at lære. Det er ikke altid, jeg opdager det i tide, at jeg er sulten, træt eller trænger til en løbetur. Gad vide om jeg får det lært inden jeg bliver 80, at spise, sove, eller løbe inden jeg bliver en heks at være sammen med?

Gåturen i dag var i det skønneste vejr, og i godt selskab. Jeg er en heldig asen, at jeg kommer ud og gå de her ture, og møder nye mennesker, og ser mange sider af min by. Vi sluttede på cafe Tobber, hvor jeg gav en kop kaffe eller The, til dem som gik med, fordi jeg ønskede at fejre de 100 likes, jeg har fået på min Facebookside; Gaamigglad. Det er vigtigt at fejre de små og store succeser i livet, og dele sin glæde med andre. Måske skal vi slutte på cafe igen i næste uge, for at fejre de 100 følgere på Instagram… Tak til Torben for guf til kaffen i dag!

Tak fordi du følger med! Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Se flere billeder på Instagram; Gaamigglad

Følg med på Facebooksiden; Gaamigglad

Herunder glimt fra dagens tur

IMG_1658 IMG_1661 IMG_1668 IMG_1681

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.