180. tirsdagstur – Tør du tro på hvad engledagbogen siger om at gå en tur?

Gå en tur, siger engledagbogen

Ja, nu bliver det altså en anelse holistisk. Læs med hvis du tør tro på det. Hver morgen læser jeg i engledagbogen. Den giver mig et budskab og en Dagens tanke. Man kan læse de 365 budskaber ved at starte fra en ende, men man kan også slå op på en tilfældig side. Det gør jeg.  Det sjove er det budskab jeg fik den anden dag, som jeg gerne vil dele med jer. Gå en tur. Det stod der! God ide! Jeg vil gerne dele teksten med dig, så den kommer her.

Gå en tur

Der sker noget magisk, når du går tur. Dit sind slapper af, din anspændthed bliver mindre, og du lægger mærke til de små ting i omgivelserne.
Selve det at gå er ene rytmisk meditation, som hjælper dig med at høre, hvad du selv tænker. Når du går tur sammen med en ven, føjer jeres samtale et terapeutisk element til situationen. Du ender med at føle dig forfrisket, fornyet og taknemlig for, at du greb denne lejlighed til at gøre noget for dig selv.
Giv dig tid til at gå en tur i dag som en langsommere version af en fitnessgåtur. Gå lidt omkring, stands op og tal et øjeblik med naboerne og und dig selv den luksus at mærke rosernes duft eller at kæle for et dyr undervejs. Det kan godt være, det ikke er kardiovaskulær træning, men det øger hjertets evne til kærlighed.

Dagens tanke

Jeg går en tur, hvor mit hjerte har lyst. Jeg går uden at forhaste mig og standser op for a t lægge mærke til omgivelserne, få kontakt med naturen og tale med andre. Jeg giver mig selv en gave i form af den tid, det tager at gå en tur i ro og mag.

Gå en tur

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.