181. tirsdagstur – tag gerne cykler med. Om drastisk ændring i livet

Vi tog cykler med til Århus i dag

Sådan skrev en af mine venner på Facebook forleden. Efterfulgt af denne sætning:

“Vi nød det gode vejr. Det var også koldt i dag, men knapt så blæsende. Vi kørte både igennem ghettoer og forbi millionvillaer. Hold op hvor er der mange skønne spots i og omkring Aarhus”

Som det mest naturlige i hele verden er det da at tage cyklerne med til Århus når man nu alligevel skal en tur til Ikea og sådan. Jeg synes hun er SÅ sej og beundre det mindset.

Jeg har kendt hende i nogle år nu. Da jeg lærte hende at kende var det bestemt ikke naturligt at man sådan bare cykler af sted. Slet ikke. Men hun begyndte at gå ture, tage i svømmehallen og så udviklede det sig derfra. Hun har lavet den vildeste ændring i sit liv og er nu i dag en som tænker, vi cykler, selv om der er 30 kilometer.

Tænk at det kan lade sig gøre, at ændre sit liv så meget. Jeg er imponeret.

Har du også ændret dit liv? Så del meget gerne ved at skrive din historie i kommentaren så vi alle kan blive inspireret af dig.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde MIG igang.

Gå-hilsner

Heidi

Fik du læst historien om bondefangeri? Hvis ikke, så er den her.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.