182. tirsdagstur – Åh nej, hvad har du meldt dig til?

Du HAR meldt dig til, hvad nu?

Kender du det, at du har meldt dig til noget og først bagefter går det op for dig HVAD det er du har meldt dig til? Sådan har jeg det lidt med en gåtur jeg skal gå på onsdag. En tur på 28,1 km. KAN JEG DET? Ja nu har jeg jo meldt mig til, så nu gør jeg det. Jeg skal gå fra Fredericia til Vejle.

Meld dig selv til

Turen er sat op for at gøre opmærksom på ensomhed og Patrick som går den, vil ikke gå hvis han ikke har nogen at følges med. Han startede på Rådhuspladsen i København den 1. april og går til dobbelt A Aalborg. Og det er ikke aprilsnar. Du kan selv blive meldt til hvis du har lyst til at gå med noget af vejen. Du finder hele ruten på Facebook her.

350.000 er ensomme

Du gør en forskel og er med til at sætte fokus på et vigtigt emne. Nemlig ensomheden. Der er ingen som skal være ensom, alligevel er der så mange mennesker der følger sig ensom. På mine ture opfordre jeg altid til at man taler med hinanden. Ellers kunne vi jo bare gå selv. Jeg glæder mig til at være gæst på en gåtur og jeg er spændt på hvem jeg møder. Måske får jeg en ny ven. Tak til alle dem som er med til at lave March mod ensomhed. Jeg er glad for at have mulighed for at deltage og håber på godt vejr 🙂 Find den officielle side på Facebook her.

En udfordring

Alt over en time er en lang tur i min verden. Alle mine ture ligger mellem 20 og 90 minutter så der er ingen tvivl om at denne tur bliver en udfordring for mig. Jeg tror det er sundt en gang i mellem at udfordre sig selv og gøre noget du ikke plejer og som du tror du kan have svært ved. Når du så kommer i mål kan du være stolt og tilfreds med dig selv. Jeg vil i hvert fald være stolt når jeg kommer i mål på onsdag. Ønsk mig god tur. Hvad er den sidste udfordring du har givet dig selv?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.