183. tirsdagstur – Øv, jeg faldt i. Der røg det år med købestop

Købestop i et år

2019 skulle være købestop år for mig. Året hvor jeg ikke købte noget nyt, eller brugt for den sags skyld. Jeg har sager nok. Kender du det? Et år går hurtigt, tænkte jeg, og jeg har tøj nok til alle fire årstiden. Du kan læse mit indlæg om det her.

Nu er sagen den at vi har besluttet at sætte en anneks op i haven som jeg kan bruge til kontor og jeg glæder mig som et lille barn til at få mit eget lokale til Gå Mig Glad. En af mine kunder, Belle art and rugs, sælger ægte tæpper som de selv tager til Iran og vælger. De er SÅ smukke og så er de så slidstærke at du kan bruge dem som dørmåtte.

I mit nye kontor vil jeg have sådan et tæppe. Ingen tvivl om det. Jeg havde besluttet at jeg ville kigge på tæpper når jeg er hos Belle og laver gåture til ferniseringerne (hvor alle i øvrigt er velkommen) og så vil jeg købe tæppet når mit købestop er slut.

Men hvad gør man når DET tæppe jeg skal have er der?

Tænk hvis det bliver solgt. Og det gør det jo når der er otte måneder til jeg kan købe det…

Jeg faldt i og købte mit tæppe. Det betyder ikke at jeg bare køber løs fra nu af. Jeg vil fortsat have købestop på hjernen og KUN købe det jeg  SKAL bruge. Lige som mit nye tæppe. Du får lige et billede af det. Er det ikke smukt?

Hvad ville du falde i for?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner Heidi

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.