208. tirsdagstur – Hold op hvor er det svært

Det er svært

Hold op hvor kan det være svært at komme i mål – med de 10.000 skridt. Det er der flere grunde til, ja mange faktisk og de står i kø. Det er jo meget godt at have et mål men hvad gør du når

  • Det er pisse koldt
  • Det regner
  • Det er mørkt
  • Det blæser
  • Det er gråt
  • Du er efterårs træt
  • Sofaen kalder i din varme stue

Kender du det? Jeg kender det ALT for godt og er så glad for at jeg har et mål som jeg SKAL nå hver dag. Ellers var jeg aldrig komme ud at gå på den her tid af året når det regner og er træls. Det er jo nemt når det er tørt og solen skinner på de smukke træer der står med deres flotte blade i alle farver.

Det der kan motivere mig er forbrændingen. At komme af med nogle kalorier. Du forbrænder lige så meget ved at gå som ved at løbe og det har DGI skrevet om i Vores Puls.

En anden ting som jeg også ved, er at jeg får mere energi af at gå en tur. Jeg VED at jeg har mere energi når jeg kommer hjem end da jeg gik.

Det er bare at komme i gang. På med regntøjet og de gode vandrestøvler og så kom afsted. Du har det så godt bagefter og er i bedre humør, har mere energi og god samvittighed. Det er da værd at gå efter. Desuden kan du også få en god nattesøvn når du er træt fysisk.

Hvad motiverer dig til at gå når vejret ikke lige er det bedste?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Har du en god gå-historie du gerne vil dele og have i et indlæg så kontakt mig gerne.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.