211. tirsdagstur – pris: en gåtur

Pris: En gåtur for en kontorstol

Da jeg er tilflytter og gerne vil lære nogen at kende og gerne vil lære byen at kende sælger jeg denne kontorstol som jeg har til overs for en gåtur.

Sådan skrev jeg i et opslag på Facebook i gruppen 7323 Give. Er det en høj pris for en kontorstol eller er det en lav pris? Det er i hvert fald en pris som ikke handler om penge, men om din tid og din opmærksomhed i en stund.

Ensomhed har en pris
Der er alt for mange i Danmark som følger sig ensomme. Unge, gamle og folk derimellem. Som tilflytter til en ny by kan man på nogle punkter godt føle sig en smule ensom. Jeg har i hvert fald behov for at nogen siger

“Hej Heidi”

når jeg er ude at handle eller går en tur i gaderne. Det tager lang tid at finde bekendtskaber og endnu længere tid at finde venner. Jeg har et stort netværk og mange veninder rundt om i landet, men det at kende nogen lokalt har jeg også et stort behov for.

Noget for dig?
Kan du forestille dig at sælge noget med teksten, Pris: en gåtur? Der er mange salgs sider på nettet og jeg ved ikke om man kan bruge den pris, eller om der skal stå gratis hvis ikke der er penge i prisen.

Det fungerede godt for mig for jeg har fået fire gange så meget for min stol som jeg turde håbe på for jeg har fået fire gåture. Den ene har jeg til gode da vi skal finde et tidspunkt.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Dæmp stress og konflikter på arbejdspladsen lægger jeg op til i mit foredag til virksomheder om gåture.

Jeg laver foredrag for studerende som ønsker at blive iværksættere eller freelancer. Se mere her under Iværksætteri, drømme, succes og snubletråde.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.