212. tirsdagstur – Kaffen som kan ændre din dag

Kaffe giver dårlig søvn

Du har sikkert hørt det 1.000 gange, at du sover dårligt om natten hvis du drikker kaffe om aftenen. Det har jeg, MEN jeg er afhængig af kaffe og som jeg siger: Det skal helt ind med drop.

Chris Macdonald holder foredrag om søvn og siger at det tager otte timer før en kop kaffe er ude af kroppen. En kop ikke et krus.

Den nye udgave
For et par uger siden faldt jeg over en pulver kaffe som er uden koffein. Helt uden. Jeg plejer at drikke den gule fra Merrild men den er kun koffein reduceret. Den her som man hælder direkte i koppen og tilsætter varmt vand, er helt uden koffein. Jeg købte den og tænkte jeg ville drikke den om aftenen.

Sov godt og tungt
I mange år jeg sovet ret let. Jeg vågner om morgenen og er som en zombie. Den første time kan jeg ikke lide andre mennesker og skal bare futte rundt for mig selv og vågne.

Den her morgen, efter en kop koffeinfri kaffe om aftenen, vågnede jeg glad og frisk. Total frisk.

Hvad sker der?

Jeg har ikke haft det sådan siden jeg var teenager. Derfor er det nu slut med at drikke kaffe efter klokken 17.00. Med mindre det er koffeinfri kaffe.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.