213. tirsdagstur – Gå dig rig!

Rig på mange måder

Du kan være rig på mange måder. Du kan have penge men du kan også være rig på stærke relationer. Du kender mennesker som du elsker og holder af og så er der nogle du kender som er knap så tæt på dig. Den måde jeg mener du er mest rig på, er ved at have stærke relationer. Det er ikke nok at have et stort netværk. Du skal have nogen som kender dig godt.

Sådan går du dig rig

Den måde jeg mener man bedst og nemmest lærer hinanden at kende på, er på en gåtur. Det er det FORDI når du går med dem du kender får I en helt anden samtale end hvis I sidder ned. Selv om du ikke er super tæt med en person, måske er det en du lige har lært at kende, eller en du arbejder sammen med, så kan du få sagt nogle ting og lukke mere op og være mere ærlig på en gåtur.

Det er jo ikke fordi du er lukket og uærlig når i taler sammen mens I sidder ned, det er bare meget nemmere at tale om tingene mens du går.

Når jeg holder møder gør jeg det gående. Jeg plejer at spørge dem jeg skal mødes med om de vil have noget i mod at de første 15 minutter af mødet er gående. Det plejer folk ikke at have noget i mod og det gør det SÅ meget nemmere for mig at møde et ny menneske på. Det kan være en ny kunde eller samarbejdspartner.

Min fødselsdag har også en gåtur og på den måde lærer mine veninder også hinanden lidt at kende inden vi skal sidde og spise en god middag sammen.

Så gå dig rig på stærke relationer.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.