215. tirsdagstur – Spar mange penge ved at gå

Spar en masse penge hvert år -ved at gå

Du vil gerne være sund og du vil gerne spare dine penge. Hvem vil ikke det? Her kommer en god ide som gør begge dele. Spar penge og opnå motion.

Forleden var jeg en tur i Århus og som så mange andre store byer har man valgt at tage penge for parkering. Det er fair nok. Nogle steder på må du holde i 30 minutter og andre steder i to timer. Jeg vidste at min parkering ville vare tre til fire timer. Hvis ikke jeg kom tilbage til min bil i tide, var der risiko for en bøde på 750.- kr.

Derfor valgte jeg at parkere i en gade uden begrænsning for parkering. Det betød at jeg skulle gå omkring 600 meter hen til mødestedet. Ergo fik jeg skridt/motion og sparede det som det ville koste at parkere OG en p-bøde for at komme for sent frem til min bil.

Ekstra skridt i hverdagen giver energi

Du kan nemt få ekstra skridt ind i din hverdag ved at tænke dem ind. Det handler om at gå lidt hist og pist. Parker lidt længere væk end der hvor du plejer at parkere, gå en lille tur inden du sætter dig ind i din bil og gå hver gang du har spist. Det giver ekstra skridt i hverdagen og for hver tur du går får du energi.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.