216. tirsdagstur – Holder du hvid januar?

Det betyder hvid januar

Nogen holder hvid januar. Det kan man gøre på flere måder og af flere grunde. De fleste gør det nok fordi der er kommet et par ekstra kilo på i december som de gerne vil af med. Nogle af de kilo kommer af de kalorier der er i alkohol. Hvid januar betyder at du ikke drikker alkohol i hele januar måned.

Nemt eller svært

For dem som drikker alkohol hver uge, eller hver dag er det naturligvis en stor udfordring. Men for sådan en som mig som synes jeg at får for lidt alkohol er det nemt. I min verden (med en kæreste og en søn på 13 år) er det skønt med en bette drink eller et glas vin. Jeg føler mig voksen og nyder livet som voksen. I alle de år hvor jeg boede alene med min søn var der ikke meget alkohol i mit liv. Alt for lidt synes jeg. Det var vand til maden og hjemme hver weekend. Så ingen hvid januar til mig tak. Dog et liv hvor jeg lever efter min fars princip om

“alt med måde”

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.