217. tirsdagstur – Sådan ser din livsstil ud

Din livsstil og din krop

Alt hvad du gør kan ses på din krop. Eller meget af det du gør kan ses på din krop.  Vi vil alle gerne have en smuk, sund og pæn krop. Hvordan har du det med den måde du ser ud på? Er du glad og tilfreds? Det kan være ben hårdt arbejde at have en smuk krop. Jeg er ligesom kommet frem til at den måde jeg ser ud på, afspejler min livsstil. Det vil sige at jeg er glad og tilfreds fordi med den måde jeg lever på, ja så ser jeg sådan her ud.

Det ses tydeligt

Hvis du ønsker at se anderledes ud end du gør, ja så må der noget andet til. Vil du have strammere baller må du træne dem, vil du have en anden hårfarve må du farve håret og ønsker du at tabe dig må du spise færre kalorier. Det er nok derfor eksperterne kalder det en livsstils ændring når man ønsker folk skal tabe sig og HOLDE vægten. Det er jo tydeligt at se på dem som er flittige til at gå i fitness og spise super sundt at de har den livsstil. Omvendt kan det også tydeligt ses på os som ikke lever sådan. Alt med måde, så går det nok.

Livsstil som holder

Ærligt, jeg lever langt fra perfekt, og det kan ses. Men jeg er glad og tilfreds. Det har taget mig mine knap 47 år at nå her til. Jeg træner ikke i flere timer i ugen, jeg spiser tit noget usundt og nok for meget i det hele taget og jeg vil ikke farve mit hår bare fordi det begyder at blive gråt. Derfor ser jeg ud som jeg gør og jeg er super stolt når jeg har taget cyklen i stedet for bilen, gået en lang tur eller været i svømmehallen og svømme 30-40 baner. BUM så er humøret højt. Når jeg er en anelse utilfreds tænker jeg ved mig selv, tja du er jo ikke fanatisk fitness type. Det gør mig tilfreds.

Vær glad og tilfreds med den måde du er ud på.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.