218. tirsdagstur – Gå i mål med dine drømme

Drømmer du eller laver du mål?

Forleden så jeg noget om det at lave mål. Hvordan du kommer i mål med dine drømme. Om at gøre drømme til mål. Det slog mig -underligt nok, at der skal en dato på. Ellers er det ikke et mål. Så er det en drøm. Det er skønt at have drømme, men hvis de skal gå i opfyldelse om 3, 5, 8, 10 eller 20 år så skal der en slut dato på.

Gå frem til dine mål

Kan du huske dine drømme eller har du glemt dem? Tør du drømme eller har du opgivet?

En måde at finde dem frem igen er ved at gå. Når du går er du 60% mere kreativ end når du sidder ned. Gå dig en tur og tænk over hvad du gerne vil om xx år. Hvad laver du? Hvor bor du? Hvem bor du samme med?

Og så kommer det store arbejde. At lave mål, som er målbare. Det vil sige at der er en dato på og at der er en helt masse små delmål. Personligt vil jeg gerne kunne løbe 5 km. og have det som min grundform. Det kan jeg ikke nu. Derfor har jeg hentet et løbeprogram på Endomondo. Første dag var god for det var en gåtur på 2,3 km. LOVE IT! Nu skal jeg nok komme i mål fordi der er en plan for hvordan jeg kommer i mål.

Har du nogle mål? Hvordan når du dem? Del gerne ved at skrive en kommentar så jeg kan blive inspireret.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.