22. Tirsdagstur- YES jeg gjorde det -igen

Igen kom jeg fornuftigt igennem dagen

Det er en sejr hver gang og jeg har gjort det igen. Jeg knytter min højre hånd, sætter den op til højre kind, og trækker den hurtigt ned til højre hofte mens jeg halvhøjt siger YES. Klokken er otte om aftenen på en hverdag og jeg gjorde det igen! Fik sendt min søn i skole med morgenmad i maven, og en hæderlig madpakke i tasken. Gik selv på arbejde, og gjorde mit bedste. Cyklede til og fra arbejde. Satte vasketøjet over, og fik det hængt op. Fik spist noget ordentligt aftensmad, og tog mig god tid til at putte drengen, og læste i Anders And.

Klokken er otte, og jeg sidder med trætte øjne og god samvittighed i sofaen og holder min kæreste i hånden, mens vi nyder prime time i tv. I morgen går det hele løs igen.

“Jeg holder af hverdagen. Mest af alt holder jeg af hverdagen” Citat Dan Turell.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang!

Kærligst Heidi

Følg med på facebooksiden; Gaamigglad

Se flere billeder på Instagram; gaamigglad

IMG_1889 IMG_1890 IMG_1891

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.