220. tirsdagstur – Du skal have noget snak

Snik snak til alle

Alle mennesker har brug for noget snak -også dig. Nogle får snakket på arbejde. Andre med mand eller kone der hjemme. Måske også med husets børn. Det er næsten lige meget hvem vi snakker med, bare vi hver dag får noget snak. Hvis du bor alene og ikke går på arbejde skal du finde nogen som kan give dig noget snak.

Hent samtaler i foreninger og fritidsaktiviteter

Det er være en del af et fællesskab er rigtig vigtigt for os mennesker. Du kan være en del af mange forskellige former for fællesskab.

Familie

Kolleger

Motion

Kirke

Forældre

Nabo

I alle former for fællesskab taler man sammen og får på den måde dækket et socialt behov. Jeg ville dø hvis ikke jeg havde nogen at snakke med. Flere gange i ugen taler jeg med en veninde i telefonen. Min søn og min kæreste taler jeg også med hver dag og så er der alle mine kunder og deltagere på gåturene. Jeg er SÅ glad for mine gåture hver tirsdag. Der møder jeg nogen som jeg ellers ikke ville have mødt, og får deres historie. Og hold nu op nogle spændende historier folk har!

Hvis du mangler noget snak i din hverdag vil jeg anbefale dig at være vært ved en gåtur hvor folk må komme og gå en tur sammen med dig. Jeg har lavet en gruppe på Facebook hvor jeg deler alle mine erfaringer for hvordan man er en god vært og får succes med at få andre med ud at gå. Meld dig gerne ind i den her:

https://www.facebook.com/groups/157144869058848/

Tak fordi du følger med! Du er med til at holde mig i gang.

Vi ses på en gåtur

Gå-hilsner

Heidi

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.