222. tirsdagstur – Få din veninde med ud at gå

Gå en tur med din veninde

Der er så mange måder at få flere skridt ind i din hverdag. En af dem er ved at gå med din veninde. Forleden talte jeg i telefon med min veninde fra Sjælland i over en time. Det gave 7432 skridt. For et par uger siden havde jeg besøg af en anden veninde og vi gik op i byen for at shoppe i genbrugs butikken.

Vi var i butikken så længe at jeg tror de nåde at blive trætte af os. Vi handlede en masse og jeg fik 5 nye bluser for ingen penge. Så fedt.

Da vi kom hjem havde vi gået 3765 skridt. Min veninde havde set OG prøvet en trøje som var på udsalg som hun ikke kunne glemme. Derfor måtte vi op i byen EN gang til inden hun skulle hjem. Hun fik sin trøje og vi fik 2784 skridt mere.

I dag får jeg besøg igen og jeg har sagt til Sanne at vi skal ud at gå. Turen vi skal ud på tager cirka 45 minutter at gå og er på omkring 6000 skridt.

BUM en masse skridt, en masse snak og skønne timer med en du holder af.

Jeg ved der er mange som har faste aftaler med en de går med. Har du det? Vil du gå med din veninde næste gang i ses?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.