23. Tirsdagstur- Fik det sagt!

Det var svært at få sagt

“Jeg har savnet dig, og jeg synes det er synd at vi ikke ses”

Sådan sagde jeg, til en jeg holder meget af, men næsten har mistet kontakten til. Vi er venner på Facebook, men det tæller ikke. Man skal tale sammen, enten i telefon, eller ved at mødes. Jeg er rigtig glad for, at jeg fik sagt, at jeg savner min veninde. Tit bliver jeg bare ked af det, irriteret, skuffet eller sur. Det er jo ikke helt fair, hvis jeg ikke får sagt til vedkommende at jeg er ked af, at det altid er mig, som skal tage initiativ til at ses, eller altid er mig som skal ringe. Det kan være svært at få tingene sagt, men når de er sagt, har vedkommende jo en chance for at reagere, og hvem ved, måske aner vedkommende slet ikke at jeg savner ham/hende.

“Hvor er jeg glad for at du ringede” fik jeg også sagt til en anden, som sjældent ringer til mig, eller kun ringer hvis vedkommende har brug for hjælp. To gange på en weekend fik jeg sat ord på nogle ting, over for et andet menneske. Det er jeg rigtig glad for. Så nu håber jeg at min veninde og jeg snart skal ses igen, og at vedkommende som ringede, har lyst til at ringe en anden gang igen.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Følg med på min  Facebookside; gaamigglad

Se flere billeder på Instagram; gaamigglad

November 01, 2015 at 0314PM November 01, 2015 at 0322PM November 01, 2015 at 0325PM

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.