24. Tirsdagstur- En helt laver det

Vær en helt og spar penge

Min kæreste er en helt. Pas på dine penge.  Genbrug og reparer det, der ikke virker, i stedet for at købe nyt. Det er en god måde at passe på dine penge, synes jeg. Vores vaskemaskine har drillet i et godt stykke tid, og vi er ikke helt enige, min kæreste og jeg, om hvad der skal gøres ved det; købe en ny vaskemaskine, eller begynde at skifte dele til vi rammer den rigtige del, som skaber problemer. Min kæreste mener, det bedst kan betale sig, at købe en ny vaskemaskine, og sådan en kan man jo få for 4.000. Hverdagene skal fungere, og hvidevare skal virke, ellers fungere min hverdag ikke. Sådan tror jeg det er for de fleste.

Jeg mener vi skal lave vaskemaskinen, og ringer til en hvidevare ekspert, og får 4 muligheder for hvad den kan “fejle”. Min kæreste kan selv skille og samle en vaskemaskine, hvilket jeg synes er vældigt! Da varmelegemet var skiftet, var problemet løst, og vores vaskemaskine kører upåklageligt. Pris 374.- og max 45 min arbejde. Tak skat, du er min hverdags helt. Hvad mere kan en kvinde ønske sig, end en mand som kan lave hendes vaskemaskine?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Følg med via min Facebook side; gaamigglad

Se flere billeder på min side på Instagram; gaamigglad

November 08, 2015 at 0145PM November 08, 2015 at 0145PM (1) November 08, 2015 at 0204PM

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.