25. Tirsdagstur- Det går over!

Rolig, det går over

Alt går over. Hvis man har været gift I 25 år, har man sølvbryllup, men hvad har man, når man har 25. tur med sin blog? Ærligt talt, så er jeg en stolt kvinde. Det går godt, og jeg bliver glad, af at gå. Nogle gange løfter turen mit humør op, fra en halv dårlig dag. Andre gange gør turen en god dag, endnu bedre.

Jeg tror ikke på, at man som menneske, kun kan have gode dag. Jeg har gode dage, fantastiske dage, ok dage, halv dårlige dage, og virkelig dårlige dage. Det er helt naturligt og skal til. Det gør nemlig, at jeg sætter ekstra stor pris på mit liv, når det går godt. Jeg ved godt hvordan det er, at have en dårlig dag, og ved også godt, at det går over, og at i morgen, er der en ny dag, og så går det hele meget bedre igen. Jeg ved desværre også hvad det vil sige at være i sorg, og have det rigtig skidt, i rigtig mange dage, i streg. Men det går på en måde også over, og man lærer at leve videre uden den man har mistet.

Hvis alt ting bare kørte derud af, uden bump på vejen, uden problemer, uden konflikter, ville jeg ikke have udviklet mig til den jeg er i dag, og ville ikke kunne forstå så mange situationer. Jeg ved også, at det gælder om, ikke at lave problemerne større end de er. Problemer er til for at blive løst, og for at man kan udvikle sig som menneske, tror jeg.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Billeder fra dagens skønne tur, med skønne mennesker:

November 15, 2015 at 0256PM  November 17, 2015 at 0336PMNovember 15, 2015 at 0254PM

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.