27. tirsdagstur – hjemmelavet julekalender
Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

27. tirsdagstur – hjemmelavet julekalender

I dag har jeg været kreativ og har lavet min egen julekalender til min kæreste. En julekalender, som har sat mange tanker i gang hos mig, og har åbnet mine øjne for, hvor mange gode sider han har, og hvor meget jeg elsker ham for.

Jeg har købt fire ting for at lave julekalenderen: manillamærker, en rød pen, grønne knappenåle, og en skumplade. På 24 mærker har jeg skrevet tallene 1 til 24, og på forsiden “Jeg elsker dig fordi” og på bagsiden en grund til at jeg elsker min kæreste. De 24 mærker har jeg fordelt sådan at tallene sidder i uorden, som de gør på sådan en julekalender man køber i butikkerne.  Det var nemt at finde 24 grunde til at jeg elsker ham, og der var flere på papiret da jeg var færdig, og havde brugt dem jeg synes var vigtigst. Det har været en god opgave.

Julen handler om kærlighed. Jeg synes tit det vises med gaver og ting og sager, og de er skønne at få, men kan være dyre at købe. Denne lille kalender handler om alt andet end fine ting, men om positive tanker. Så hvis du kun har lidt at købe gaver for i år, vil jeg forslå en hilsen med kærlighed i, og man kan jo lave en til hver måned i 12 kuverter, eller en til hver uge i 53 kuverter. Jeg tror ikke jeg kender nogen, som ville blive ked af sådan en gave.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Se lige hvor smukt et rødkål kan være indeni.

Et billede af kalenderen.

Se flere billeder på Instagram; gaamigglad

Følg med i livet på bloggen via Facebook; gaamigglad

December 01, 2015 at 1126AM November 30, 2015 at 1027AM

gaamigglad.dk

Dette indlæg har 4 kommentarer

    1. 🙂

  1. Hvor har du købt alle tingene henne? Tænker især baggrunden?

  2. Jeg har købt den i en hobby forretning på Designskolen i Kolding som hedder Arcitegn. 🙂 Jeg tænker du kan få noget lign. I Panduru Hobby 🙂

Skriv et svar

Luk menu