27. tirsdagstur – hjemmelavet julekalender

Hjemmelavet julekalender

I dag har jeg været kreativ og har lavet min egen julekalender til min kæreste. En julekalender, som har sat mange tanker i gang hos mig, og har åbnet mine øjne for, hvor mange gode sider han har, og hvor meget jeg elsker ham for.

Jeg har købt fire ting for at lave julekalenderen: manillamærker, en rød pen, grønne knappenåle, og en skumplade. På 24 mærker har jeg skrevet tallene 1 til 24, og på forsiden “Jeg elsker dig fordi” og på bagsiden en grund til at jeg elsker min kæreste. De 24 mærker har jeg fordelt sådan at tallene sidder i uorden, som de gør på sådan en julekalender man køber i butikkerne.  Det var nemt at finde 24 grunde til at jeg elsker ham, og der var flere på papiret da jeg var færdig, og havde brugt dem jeg synes var vigtigst. Det har været en god opgave.

Julen handler om kærlighed

Jeg synes tit det vises med gaver og ting og sager, og de er skønne at få, men kan være dyre at købe. Denne lille kalender handler om alt andet end fine ting, men om positive tanker. Så hvis du kun har lidt at købe gaver for i år, vil jeg forslå en hilsen med kærlighed i, og man kan jo lave en til hver måned i 12 kuverter, eller en til hver uge i 53 kuverter. Jeg tror ikke jeg kender nogen, som ville blive ked af sådan en gave.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.