29. Tirsdagstur- At få noget gjort

Det tog tid men blev gjort

I år har jeg givet mig selv, og min familie, den skønneste jule/-december gave, og den var oven i købet gratis. Jeg har brugt et par timer eller 3 af mit liv, på en grundig rengøring af vores hjem. Køkkenet er blevet vasket ned, fra toppen af skabene, til fodlisterne på gulvet. Der er vasket gulve, og pudset vinduer. Altså med andre ord, rengøring der ikke lige bliver gjort hver uge. Det gav mig en masse god energi og glæde. Hold op hvor var det skønt at få gjort!

Da jeg var færdig med den omgang, var det som om der  kom energi og lyst til mere, så skuret fik lige en oprydning, og de sidst stauder blev klippet ned (ja jeg ved det godt, at det gør man i efteråret, og ikke først til december) og tøjskabet fik en overhaling, og der blev sorteret tøj fra. Noget af tøjet fik min veninde, og resten tog jeg med ud til Kolding Krisecenter, da jeg kørte ud med juletræet, som jeg lovede dem i sidste uge. Neje hvor blev de glade. Tusind tak til alle jer, der har givet en skilling, eller en ting fra ønske listen! Hvis du har lyst til at give en lille ting til Kolding Krisecenter, kan du nå det endnu. Der er en ønske liste og et kontonummer i oplægget fra 28. Tirsdagstur. Se det herunder.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

December 11, 2015 at 1213PM

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.