30. Tirsdagstur- Ha`det sjovt!

At have det sjovt med hinanden

Hvor er jeg glad for at jeg har jer! Hvor er det dejligt at du følger med. Uden jer, havde Gå Mig Glad ikke være så godt kørende. I min verden er vi en succes. Hver eneste uge kommer jeg ud og gå, og jeg har mødt så mange skønne mennesker, som jeg ikke ville have mødt uden Gå Mig Glad. Der er masser af gader, bygninger, og områder jeg ikke ville have set, hvis ikke det var for alle de gåture. Det er ikke en eneste gåtur, jeg ville være foruden.

Vi skal hygge os og have det sjovt

Den 5. januar er vi klar igen, og skal ud og gå den første tur i det nye år. 2016 skal være året hvor vi hygger os og har det sjovt, sådan hørte jeg en sige den anden dag. Tja hvorfor ikke beslutte sig for at det nye år skal være sjovt, og hyggeligt?

Jeg vil lave masser af fis og ballade i 2016, og gå til alle de arrangementer jeg får mulighed for at deltage i, og være sammen med dem jeg holder mest af, og gør mig i godt humør. Jeg ved godt at der vil komme dage med dårligt humør, men hvorfor ikke som udgangs punkt beslutte sig for at det skal være en god dag, og vi skal grine og have det sjovt? Vil du være med? Så kan vi fortælle vittigheder, og sjove historier, når vi mødes på gåtur med Gå Mig Glad.

Jeg vil slutte af med at ønske alle i skønne mennesker en rigtig glædelig jul, og et sjovt nytår.

Tusind tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi.

 

December 13, 2015 at 1118AM December 13, 2015 at 1153AM

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

 

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.