31. Tirsdagstur- Sig tak!

Hvor er det bare dejligt at der skal så lidt til, at gøre mig i godt humør. I dag har været en rigtig god dag. En god hverdag. Jeg har været ude og gå med gaamigglad, og vi var en stor flok af sted. Jeg bliver glad helt ned i maven, over dem som holder ved, de nye som kommer, og dem som kommer, når de kan. TAK. Jeg vil huske og sige tak. Alle jer som følger med på bloggen, alle jer som går med, alle jer som skriver til mig at i synes om initiativet. I er med til at holde mig i gang, og holde mit humør oppe. Jeg har brug for de gåture, og den motion jeg får der, de søde mennesker jeg møder jeg ikke kender, lyset og den friske luft. Alt sammen noget der er med til at holde mit humør oppe.

TAK, til alle jer som har bidraget, på den ene eller anden måde, til at Kolding Krisecenter har fået mange af de ting de havde på deres ønske seddel. I har været med til at gøre en forskel. Kolding Krisecenter, skriver en TAK på deres hjemmeside.

Jeg vil blive endnu bedre til at sige TAK. Også til den som sidder ved kassen og siger; vil du have din bon med? Jeg vil kigge op og sige TAK. Tit kommer jeg til at svare uden at kigge på den jeg taler med. Er distræt. Jeg vil blive bedre til at sige TAK, og se på den jeg taler med.

TAK for den lille hilsen nederst på min indkøbsseddel. Så er hverdagen ikke så slem endda.

Kærligst Heidi

Følg med via Facebooksiden: gaamigglad

Se flere billeder på Instagram; gaamigglad

 

January 02, 2016 at 1010AM (1)           IMG_2258

 

 

gaamigglad.dk

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. SELV tak søde Ida. Tak fordi du kom! 🙂

Skriv et svar

Luk menu