31. Tirsdagstur- Sig tak!

Så lidt skal der til

Hvor er det bare dejligt at der skal så lidt til, at gøre mig i godt humør. I dag har været en rigtig god dag. En god hverdag. Jeg har været ude og gå med Gå Mig Glad, og vi var en stor flok af sted. Jeg bliver glad helt ned i maven, over dem som holder ved, de nye som kommer, og dem som kommer, når de kan.

TAK

Jeg vil huske og sige tak. Alle jer som følger med på bloggen, alle jer som går med, alle jer som skriver til mig at i synes om initiativet. I er med til at holde mig i gang, og holde mit humør oppe. Jeg har brug for de gåture, og den motion jeg får der, de søde mennesker jeg møder jeg ikke kender, lyset og den friske luft. Alt sammen noget der er med til at holde mit humør oppe.

TAK, til alle jer som har bidraget, på den ene eller anden måde, til at Kolding Krisecenter har fået mange af de ting de havde på deres ønske seddel. I har været med til at gøre en forskel. Kolding Krisecenter, skriver en TAK på deres hjemmeside.

Jeg vil blive endnu bedre til at sige TAK. Også til den som sidder ved kassen og siger; vil du have din bon med? Jeg vil kigge op og sige TAK. Tit kommer jeg til at svare uden at kigge på den jeg taler med. Er distræt. Jeg vil blive bedre til at sige TAK, og se på den jeg taler med.

TAK for den lille hilsen nederst på min indkøbs seddel. Så er hverdagen ikke så slem endda.

Kærligst Heidi

 

 

January 02, 2016 at 1010AM (1)           IMG_2258

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.