33. Tirsdagstur- Det går godt!

 

“Hej mor, jeg ringer for at sige, at det går rigtig godt”

Vi har det rigtig godt hjemme, Nicolai har det godt i skolen, og kan følge med i matematik nu, og han stor trives.”

Jeg er rigtig god til at bruge mit netværk, når jeg har et eller andet, jeg gerne vil have vendt. Et problem, et dilemma, et valg jeg skal træffe eller et køb jeg skal gøre. Det er vigtigt med andres synpunkter, holdninger og måder at se tingene på, mener jeg.

Det gør at jeg får nye ideer, andre vinkler at se tingene fra, og somme tider får jeg nye holdninger. Når jeg er god til at spørge folk om deres mening og gode råd, skal jeg også huske at sige når det går godt. Det gør det nu!

I dag har jeg været ude og gå med nogle skønne mennesker

Nogle havde jeg mødt før, og andre mødte jeg for første gang. På sådan en gåtur, får vi talt sammen, og fortalt små historier fra vores hverdag. Det er skønt at mødes med andre. Få en snak. Bytte meninger. Dele synspunkter. Det er en vigtig del af livet, tror jeg på. For ikke at gro fast, og for at udvikle os og få ny viden.

Godt at møde nye mennesker

For nogen er det svært at møde nye mennesker, og for andre nemt. På en gåtur med Gå Mig Glad er det fuldstændigt uforpligtende, og der er forskellige mennesker med hver gang. Det er en ren fornøjelse. Desuden er det nemmere, at tale med en man ikke kender, mens man går og er i bevægelse, end hvis man sidder stille overfor hinanden.

Tusind tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad-Kolding-smukt-blomst-lille-pink-lyserød-grønt-ukrudt-gåtur-

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.