33. Tirsdagstur- Det går godt!

 

“Hej mor, jeg ringer for at sige, at det går rigtig godt. Vi har det rigtig godt hjemme, Nicolai har det godt i skolen, og kan følge med i matematik nu, og han stor trives.”

Jeg er rigtig god til at bruge mit netværk, når jeg har et eller andet, jeg gerne vil have vendt. Et problem, et dilemma, et valg jeg skal træffe eller et køb jeg skal gøre. Det er vigtigt med andres synpunkter, holdninger og måder at se tingene på, mener jeg. Det gør at jeg får nye ideer, andre vinkler at se tingene fra, og somme tider får jeg nye holdninger. Når jeg er god til at spørge folk om deres mening og gode råd, skal jeg også huske at sige når det går godt. Det gør det nu!

I dag har jeg været ude og gå med nogle skønne mennesker. Nogle havde jeg mødt før, og andre mødte jeg for første gang. På sådan en gåtur, får vi talt sammen, og fortalt små historier fra vores hverdag. Det er skønt at mødes med andre. Få en snak. Bytte meninger. Dele synspunkter. Det er en vigtig del af livet, tror jeg på. For ikke at gro fast, og for at udvikle os og få ny viden.

For nogen er det svært at møde nye mennesker, og for andre nemt. På en gåtur med gaamigglad er det fuldstændigt uforpligtende, og der er forskellige mennesker med hver gang. Det er en ren fornøjelse. Desuden er det nemmere, at tale med en man ikke kender, mens man går og er i bevægelse, end hvis man sidder stille overfor hinanden.

Tusind tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad-Kolding-smukt-blomst-lille-pink-lyserød-grønt-ukrudt-gåtur-

Se flere billeder på Instagram; gaamigglad

Følg med når der er nyt på bloggen via Facebooksiden; gaamigglad

 

gaamigglad.dk

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Følger dig på siden of FB og en dag dukker jeg op. Måske ikke på en tirsdag, det er svært med lange arbejdsdage, men når håndboldsæsonen er slut, dukker jeg op en søndag, hvis det er ok. Er der flere forskellige, der møder op om søndagen også?

    1. Kære Helle. Du er velkommen. Der kommer forskellige folk om søndagen også. Vi plejer at være mellem 2 og 13, så der er nogen at tale med. Jeg glæder mig til at hilse på dig. Tak fordi du følger med! Det er jeg glad for. KH Heidi

Skriv et svar

Luk menu