34. Tirsdagstur- Mængden af fødselsdags hilsner

Fødseldags hilsner i mængder

Et spørgsmål stillet, til sin søn af en mor, fik mig til at vågne noget op, i sofaen en aften. Jeg blev så vågen, at jeg tænke jeg håber virkelig folk vil tage fat i mig, og bede mig om at tage mig sammen, hvis jeg nogen sinde spørger min søn på den måde.

Har du fået mange fødselsdags hilsner på Facebook, spurgte en mor sin søn, på hans 15 års fødselsdag. Hvad er det for et spørgsmål? Er det vigtigt, om man har fået MANGE fødselsdags hilsner på Facebook? Og hvis man ikke har, hvad betyder de så, dem man HAR fået? Jeg blev simpelthen så provokeret af, at hun spurgte på den måde. Hvad med at spørge til, om han havde hørt fra nogen han ikke havde ventet at høre fra… Eller om der var nogen der havde skrevet noget pænt til ham. Man kan jo også spørge sit barn, om han glæder sig til at komme i skole og blive fejre af sine kammerater i klassen.

Er de fødselsdags hilsner vigtige?

Helt rigtigt, på Facebook får man ofte en del hilsner, fordi man har kontakt til flere mennesker end man omgås til dagligt, og jeg får også mange hilsner der, på min fødselsdag, og bliver lige overrasket hver gang. Men dem jeg lægger mærke til, er dem der rør mig. Dem med et stort billede af Dannebro, dem med en personlig hilsen, dem med et link til en sang, og dem fra nogen jeg holder af. Det vigtigste på min fødselsdag, er dog min familie som fejre mig, og den sammenkomst jeg holder for mine veninder.

Det er ikke mængden af hilsner der bør være vigtig, men indholdet i de hilsner man får.

Kærligst Heidi

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Herunder et par billeder fra dagens skønne tur:

gaamigglad-Kolding-planter-bærbusk-rødebær-busk-grøn-natur-gåtur-gå-går gaamigglad-Kolding-rønnebær-træ-gåtur-gå-går-grønt-

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.