34. Tirsdagstur- Mængden af fødselsdagshilsner

Et spørgsmål stillet, til sin søn af en mor, fik mig til at vågne noget op, i sofaen en aften. Jeg blev så vågen, at jeg tænke jeg håber virkelig folk vil tage fat i mig, og bede mig om at tage mig sammen, hvis jeg nogen sinde spørger min søn på den måde.

Har du fået mange fødselsdagshilsner på Facebook, spurgte en mor sin søn, på hans 15 års fødselsdag. Hvad er det for et spørgsmål? Er det vigtigt, om man har fået MANGE hilsner på Facebook? Og hvis man ikke har, hvad betyder de så, dem man HAR fået? Jeg blev simpelthen så provokeret af, at hun spurgte på den måde. Hvad med at spørge til, om han havde hørt fra nogen han ikke havde ventet at høre fra… Eller om der var nogen der havde skrevet noget pænt til ham. Man kan jo også spørge sit barn, om han glæder sig til at komme i skole og blive fejre af sine kammerater i klassen.

Helt rigtigt, på Facebook får man ofte en del hilsner, fordi man har kontakt til flere mennesker end man omgås til dagligt, og jeg får også mange hilsner der, på min fødselsdag, og bliver lige overrasket hver gang. Men dem jeg lægger mærke til, er dem der rør mig. Dem med et stort billede af Dannebro, dem med en personlig hilsen, dem med et link til en sang, og dem fra nogen jeg holder af. Det vigtigste på min fødselsdag, er dog min familie som fejre mig, og den sammenkomst jeg holder for mine veninder.

Det er ikke mængden af hilsner der bør være vigtig, men indholdet i de hilsner man får.

Kærligst Heidi

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Herunder et par billeder fra dagens skønne tur:

gaamigglad-Kolding-planter-bærbusk-rødebær-busk-grøn-natur-gåtur-gå-går gaamigglad-Kolding-rønnebær-træ-gåtur-gå-går-grønt-

Se flere billeder på Instagram; Gaamigglad

Følg med via Facebook; Gaamigglad

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu