Heidi møller- gå mig glad- bradepande-ren-beskidt-pinligt-forår-Kolding-gaamigglad-gå-gåtur (Medium)

36. Tirsdagstur- Bradepanden der blev ren

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Det er pinligt. Virkelig pinligt, men i får historien alligevel, fordi jeg er så begejstret over resultatet. Vi bor rimeligt rent og pænt hos os, skifter sengetøj hver uge, gør rent en gang i ugen og sådan, MEN ovnen bliver altså beskidt, og det er ikke til at få af, det som brænder fast på bradepanderne.

Flere gange har jeg hørt om brun sæbe og salmiakspiritus, men har ikke fået sat mig rigtigt ind i hvordan man gør, og fået gjort noget ved de beskidte plader. Men nu skulle det være, og se lige resultatet på billedet nedenfor. Den rene plade var lige så beskidt som den ved siden af. Er det ikke vildt? Tænk at det kan lade sig gøre, at den bliver som ny at se på!

Hvis du har plader som også trænger til en tur, for at få det fastbrændte skidt af, skal du smøre pladen ind i brun sæbe. Jeg har brugt en almindelig flydende brun sæbe, og så lægger du pladen ned i en sæk, hælder en skvat 25 % salmiakspiritus (3 dobbelt) ned i sækken og lukker til. Jeg lukkede sækken med en clips som man bruger til mad. Du kan næsten blive dårlig af det salmiakspiritus, så hold hovedet væk, mens du hælder det i. Pladen skal blive i sækken mindst et døgn, før du tager den ud for at gøre den ren. Brug en svamp med ru siden til at vaske den af med, og evt. skurecreme.

Det er snart forår, så det er rart at være foran med forårsrengøringen. God fornøjelse.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Række”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/02/gaamigglad-forår-Kolding-rengøring-bradepande-vintergækker-gåtur-ren-Medium.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/02/bradepande-ren-beskidt-pinligt-forår-Kolding-gaamigglad-gå-gåtur-Medium-e1457709648821.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/02/erantis-rengøring-gaamigglad-bradepande-Kolding-gåtur.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu