36. Tirsdagstur- Bradepanden der blev ren

 

Den mest beskidt bradepande nogen sinde

Jeg vidste ikke at en bradepande kan blive så ren. Det er pinligt. Virkelig pinligt, men i får historien alligevel, fordi jeg er så begejstret over resultatet. Vi bor rimeligt rent og pænt hos os, skifter sengetøj hver uge, gør rent en gang i ugen og sådan, MEN ovnen bliver altså beskidt, og det er ikke til at få af, det som brænder fast på bradepanderne.

Flere gange har jeg hørt om brun sæbe og salmiakspiritus, men har ikke fået sat mig rigtigt ind i hvordan man gør, og fået gjort noget ved de beskidte plader. Men nu skulle det være, og se lige resultatet på billedet nedenfor. Den rene plade var lige så beskidt som den ved siden af. Er det ikke vildt? Tænk at det kan lade sig gøre, at den bliver som ny at se på!

Sådan får du en ren bradepande

Hvis du har plader som også trænger til en tur, for at få det fastbrændte skidt af, skal du smøre pladen ind i brun sæbe. Jeg har brugt en almindelig flydende brun sæbe, og så lægger du pladen ned i en sæk, hælder en skvat 25 % salmiakspiritus (3 dobbelt) ned i sækken og lukker til. Jeg lukkede sækken med en clips som man bruger til mad. Du kan næsten blive dårlig af det salmiakspiritus, så hold hovedet væk, mens du hælder det i. Pladen skal blive i sækken mindst et døgn, før du tager den ud for at gøre den ren. Brug en svamp med ru siden til at vaske den af med, og evt. skurecreme.

Det er snart forår, så det er rart at være foran med forårs rengøringen. God fornøjelse.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.