37. Tirsdagstur- Kom til tiden!

 

Der er noget jeg skal have sagt til en jeg kender, som jeg synes, er svært at få sagt.

Men det er nødvendigt kan jeg mærke. For jeg bliver ked af det, frustreret, sur og skuffet. Der skal rettes op på balancen i mit forhold til vedkommende. Det bliver der kun, hvis jeg får sagt fra. Eller rettere, gjort vedkommende opmærksom på, at jeg synes der er et problem for mig, at man tit kommer for sent, til de aftaler vi har. At komme for sent, er mangel på respekt, ikke mangel på tid. Bevars, man kan komme til at sidde i en trafik kø, og 117 andre ting, kan gøre at man ikke når frem til tiden, helt uden man selv kan gøre for det. Men når man ALTID kommer for sent uden grund, bliver jeg træt af det.

Det er rigtig dejligt at være sammen med dig

og jeg glæder mig til at se dig, når vi har en aftale. Jeg har lagt mærke til, at du tit kommer for sent, når vi skal mødes. Du skal vide, at det bliver jeg ked af, og ser det som mangel på respekt for mig, fra din side. Det gør mig ked af det, at du kommer for sent.

Hvornår er man kommet for sent? Hvor lang elastik har man, hvis man skal mødes kl. hel? 10 min på hver side? Jeg har haft EMMA GAD ude af bogreolen, og hun skriver;

Præcision ved Selskab. Det forventes, at Gæsterne møder nogenlunde til den fastsatte Tid. Naar denne overskrides med et Kvarter, maa der gives motiveret Undskyldning, hvorved det er rart, naar den Paagældende kan finde paa en frisk og ikke altfor ofte brugt Forklaring paa, at det sultne Selskab har været holdt ventende. 20 Minuter over Tiden har Værtinden Lov til at lade Gæsterne gaa tilbords, idet Pladsen for den endnu ikke Ankomne holdes aaben, og Borddamen, hvis det er en Herre, der lader vente paa sig, føres ind af en Anden.

Få det til at se ud som om du kommer til tiden

Man må hellere komme 35 Minutter for sent end 25, da man i så Fald kan få Værtinden til at tro, at man har taget en halv Time fejl af Tiden.
Hvis man af den Oplukkendes forfjamskede Mine og en påfaldende Tomhed i Entreen kan forstå, at man er kommen en halv Time for tidlig, bør man gå en Tur i Mellemtiden.

Nu er det jo mange år siden man talte og skrev sådan, og jeg går ikke op i om man kommer 5-10 før eller efter aftalte tidspunkt, men når jeg begynder at invitere nogle af gæsterne et kvarter før de andre, for at være sikker på de er der til tiden, er den altså gal. Ergo må jeg se og få sagt fra, så vedkommende ved hvordan jeg har det, og har mulighed for at komme til tiden fremover.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.