38. Tirsdagstur- Brug pæren!

Der er mange måder at bruge pæren på

Den er så smuk, synes jeg. Pæren. Jeg brænder for genbrug og har en fis med elpærer. Hver gang vi har en brugt pære, gemmer jeg den. De er så fine, og man kan nemt sno en snor eller metal tråd om det lille gevind, så man kan hænge dem op, eller sætte dem i kummer, eller potter.

Det er den 1. marts i dag og dermed årets første forårsdag. Derfor har jeg lavet en krukke der strutter af blomster der er lige ved at springe ud, og så har jeg sat elpærer i også. Det ser meget godt ud, synes jeg.

I vores gang har jeg hængt en metal kæde op sammen med en helt enkelt lyskæde, og så har jeg hængt bruge elpærer i metalkæden. De er hængt op med tynde farvede ledninger, og når jeg tænder lyskæden, ser det ud som om der er lys i pærerne. Det er dekorativt, og en hyggelig måde at få lys i en mørk krog. Måske en ide til ungdomsværelset?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang!

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.