Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

38. Tirsdagstur- Brug pæren!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst 38. Tirsdagstur” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Jeg brænder for genbrug og har en fis med elpærer. Hver gang vi har en brugt pære, gemmer jeg den. De er så fine, og man kan nemt sno en snor eller metal tråd om det lille gevind, så man kan hænge dem op, eller sætte dem i kummer, eller potter.

Det er den 1. marts i dag og dermed årets første forårsdag. Derfor har jeg lavet en krukke der strutter af blomster der er lige ved at springe ud, og så har jeg sat elpærer i også. Det ser meget godt ud, synes jeg.

I vores gang har jeg hængt en metal kæde op sammen med en helt enkelt lyskæde, og så har jeg hængt bruge elpærer i metalkæden. De er hængt op med tynde farvede ledninger, og når jeg tænder lyskæden, ser det ud som om der er lys i pærerne. Det er dekorativt, og en hyggelig måde at få lys i en mørk krog. Måske en ide til ungdomsværelset?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang!

Kærligst Heidi

Bloggen er under ombygning, så bær over med mig. Jeg håber du kan finde rundt. Brug evt. søge feltet, til at finde det du mangler.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Række”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/03/February-27-2016-at-0253PM-4-e1456853150861.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/03/February-27-2016-at-0255PM-e1456853126797.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/03/February-27-2016-at-0254PM.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/03/February-27-2016-at-0253PM-e1456853257348.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu