39. Tirsdagstur- Kiggekø

Kiggekø

Nyt ord og jeg er dybt forarget. Kiggekø. Hvad er nu det for noget? Bilradioen kører på P4 og der er nyheder. Der er sket et uheld på motorvejen, og der er ved at blive ryddet op. Politiet er kommet frem, og Falck er ved at fjerne en bil. Det er hvad der sker, men så er det de siger, at der også er kø i den anden retning. KIGGE KØ. Jeg var lige ved at køre galt.

HVAD taler de om. At folk skal kigge og have det hele med fra den anden side, og derfor kører langsomt, og det skaber kø? Ja det var det de sagde. Det er helt naturligt at man sænker farten, når man ser blå blink ved et uheld. Også i modsatte vejbane. Det sker pr. refleks tror jeg, og det er godt, for det betyder at vi er opmærksomme, og passer på. Men at vi skal glo, og have det hele med i sådan en grad, at det skaber kø. Det forarger mig. Så nysgerrig skal vi ikke være på andres ulykke!

For mange år siden, var der en brandmand i den flok, jeg gik i. Han sagde at hvis der står mange og kigger ved ulykken når de kommer frem, er det ikke så slemt. Hvis der kun er et par stykker, så er det slemt. Folk bliver ikke stående, hvis der er meget blod, og det er gået rigtig galt. Lad os blive bedre til at kigge den anden vej, eller lige frem og passe trafikken, når der er uheld på vejene.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.