40. Tirsdagstur- “Jeg er stolt af dig”

Kan man sige stolt til en voksen?

Hvor tit siger man: “Jeg er stolt af dig” og hvor tit få man det selv at vide at nogen er stolt af en? Jeg har tit tænkt om man kan sige det til en som er ældre end en selv, eller om man kan sige det til en veninde. Det kan man godt, og det skal man da gøre, hvis man mener det. I denne uge er der to, som har sagt til mig, at de er stolte af mig. Den ene var endda en ung kvinde. Vel 20 år yngre end mig.

Nu skal du høre hvorfor

Det er fordi jeg er blevet kontaktet af en journalist fra Kristeligt Dagblad, som har spurgt, om hun må lave et interview med mig, og skrive om Gå Mig Glad i bladets Liv&Sjæl sektion. JA DA, var mit svar til det. Så hun kommer på tirsdag, den 22/3 med en fotograf, og laver et interview og de går begge med på turen. Jeg håber virkeligt at der kommer mange med ud og gå den dag, selv om det er op til Påske. Søndag den 20/3 kl. 16.00 går vi en bonus tur, som bliver den tur vi skal ud på når journalisten kommer. Vi går langs Slotssøen ned til legeparken, gennem parken, ned til Marielundskoven, og i skoven går vi en tur rundt om søen, og så tilbage til Ågade 10.

Jeg er virkelig stolt af at de kontakter mig, og synes vores gåture er værd af skrive om. Så jeg retter ryggen, og går rundt og er stolt.

Tusind tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad-Kolding-gåtur-Slotssøen-grafitti-blomster-tirsdagstur Kolding banegård-togtider-DSB-Kolding-gaamigglad-tirsdagstur-gåtur-vindue med buet glas Slotssøen-Kolding-gaamigglad-smuk dør-tirsdagstur-buet glas-dør med glas-

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.