41. Tirsdagstur- Stor fornøjelse

Tålmodighed. Opbakning. Vedholdenhed. Ihærdighed. Glæde. Udholdenhed. Stædighed. Alt sammen med til, at det her er lykkedes for mig, at blive ved med at gå med gaamigglad. At give mig alle de gode oplevelser. Det er første gang i mit liv, jeg brænder så meget for noget, som jeg gør for det her. For jer som læser med. For at få noget til at lykkedes. For at lære så mange nye færdigheder.

I dag har været endnu en fantastisk dag med gaamigglad. En ordentlig flok, var vi ude og gå, og en journalist og en fotograf gik med for at lave en artikel til Kristeligt Dagblad. Jeg vil mere! Jeg vil gå flere ture. Jeg vil skrive flere historier, jeg vil lære mere om at blogge. Jeg vil tage bedre billeder. Jeg vil på skrive kursus. Jeg vil lave video klip. Jeg vil lave meget mere mad til bloggen. Jeg vil………

Det er så fedt at have fundet noget jeg brænder så meget for, men jeg ved også nu hvad det vil sige, aldrig at holde helt fri. For jeg tænker på bloggen hele tiden, og har meget svært ved at lægge den og holde HELT fri. Det må jeg få lært.

Tusind tak fordi du følger med! Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad.dk

Skriv et svar

Luk menu