41. Tirsdagstur- Stor fornøjelse at jeg brænder for det

 

Tålmodighed. Opbakning. Vedholdenhed. Ihærdighed. Glæde. Udholdenhed. Stædighed. Alt sammen med til, at det her er lykkedes for mig, at blive ved med at gå med Gå Mig Glad. At give mig alle de gode oplevelser. Det er første gang i mit liv jeg brænder så meget for noget, som jeg gør for det her. For jer som læser med. For at få noget til at lykkedes. For at lære så mange nye færdigheder.

I dag har været endnu en fantastisk dag med Gå Mig Glad. En ordentlig flok, var vi ude og gå, og en journalist og en fotograf gik med for at lave en artikel til Kristeligt Dagblad. Jeg vil mere! Jeg vil gå flere ture. Jeg vil skrive flere historier, jeg vil lære mere om at blogge. Jeg vil tage bedre billeder. Jeg vil på skrive kursus. Jeg vil lave video klip. Jeg vil lave meget mere mad til bloggen. Jeg vil………

Det er så fedt at have fundet noget jeg brænder så meget for, men jeg ved også nu hvad det vil sige, aldrig at holde helt fri. For jeg tænker på bloggen hele tiden, og har meget svært ved at lægge den og holde HELT fri. Det må jeg få lært.

Tusind tak fordi du følger med! Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.