Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

42. Tirsdagstur- Ingen vej uden om.

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”Række”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Mit humør er normalt højt, og min energi plejer at være til at få øje på. Jeg har altid sagt at der er to ting, der kan ødelægge mit ellers så gode humør; Plus på vægten og minus på kontoen. Det er også rigtigt, jeg hader begge dele. MEN efterhånden som jeg bliver ældre og klogere på mig selv, har jeg fundet ud af, at jeg har 3 strenge at spille på, for at få humøret op. Kost, motion og søvn. De hjælper i øvrigt alle 3 på det med vægten!

Jeg kan godt sjuske med en af de 3 strenge, i et langt stykke tid, men lige pludselig, har det sat sine spor, på den ene eller anden måde. Humøret er et af de steder, der ofte rammes. Min vinter har været lang. Rigtig lang, humør mæssigt. Derfor er der kun en ting at gøre! Få skarpt fokus på de 3 strenge, og op på hesten igen. Ingen vej uden om. Desværre. Det er da nemt at glo tv til langt ud på aftenen, med en skål slik. Men den går ikke. Det halv sløje humør, smitter. Jeg smitter. Mig selv og mine omgivelser. Både hjemme og på arbejde. Det er en ond spiral, og jeg vil ud af den. Det er jeg godt på vej til, Fordi jeg cyklede på arbejde. Fordi jeg går tidligt i seng. Fordi jeg fik lavet sund aftensmad, og fordi jeg var ude og gå med gaamigglad.

Du smitter også! Er du doven, og springer over hvor gærdet er lavest, eller er du grundig og gør et godt stykke arbejde?

Jeg vil gerne smitte, men på den gode måde. Det lykkedes ikke altid, men jeg er bevidst om, at jeg smitter, og gør mit bedste, for at smitte mine omgivelser, på den gode måde. Vinteren er ovre. Det er forår, og det går den rigtige vej.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Række”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/03/gaamigglad-Kolding-vindue-blå-håndværk-væg-Ålykkegade-skodder-mursten–e1459272656817.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/03/gaamigglad-Kolding-hængelås-grøn-kærlighed-maste-jern-rust-evingglad-e1459272814713.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu