43. Tirsdagstur- BARE.
Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

43. Tirsdagstur- BARE.

Er det til en gave, eller er det bare til dig selv? Sådan spurgte damen i smykke forretningen mig en gang. Undskyld mig! Bare til dig selv. Hvad mener du med det? Tænkte jeg. Jeg sagde det ikke højt, men tænkte det. Øreringene i sølv, var til mig. Jeg syntes jeg trængte til et par hverdags øreringe, og gav mig selv et par, i gave. De var ikke dyre, men jeg så frem til at bruge dem. Hun fik det til at lyde som om jeg var mindre vigtig, eller ikke noget særligt, i hvert fald.

Ordet bare, skal man passe på med at bruge.

Hvornår er noget bare….?

Det er bare for meget.

Det er bare for lidt.

Det er bare i orden!

Du skulle bare vide!

Nogle gange bruger folk også ordet bare om sig selv, eller noget de har lavet. Det piller tingene ned, at sige bare, om dem. Vi skal ikke pille hverken os selv, eller de ting ned, vi har lavet. “Sikke en flot bluse du har på i dag” og så svarer jeg, ja det er utroligt hvad man kan få på genbrug for 35 kr. Eller også svarer jeg: “Den er jeg også glad for” Førhen ville jeg typisk svare, at den bare er fra genbrug. Det piller både mig og blusen ned. Det er der absolut ingen grund til. Blusen er lige så fin, bare fordi den er købt på genbrug, og jeg skal da bare være stolt af, at jeg kan finde så fedt tøj til så billige penge, i stedet for at være flov over det. I dag er jeg stolt over at jeg handler på genbrug, og siger aldrig bare om noget fra genbrug.

Så vær stolt af dig selv, det du har opnået, det du har, og sig aldrig bare om de ting. Heller ikke om andre. Lad os rose hinanden!

Tak fordi du følger med! Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

På vores tur i dag, mødte vi en mand som håndfodre svanerne. Imponerende.

Det er tid til at plukke ramsløg, og de er alle vegne. Dem på billedet står på skråningen op til Kolding Hus, på den side som vender ned mod søen. Ramsløg er gode at lave pesto af. God jagt!

gaamigglad.dk

Skriv et svar

Luk menu