43. Tirsdagstur- BARE

Hvornår bruger du ordet bare?

Er det til en gave, eller er det bare til dig selv? Sådan spurgte damen i smykke forretningen mig en gang. Undskyld mig! Bare til dig selv. Hvad mener du med det? Tænkte jeg. Jeg sagde det ikke højt, men tænkte det. Øreringene i sølv, var til mig. Jeg syntes jeg trængte til et par hverdags øreringe, og gav mig selv et par, i gave. De var ikke dyre, men jeg så frem til at bruge dem. Hun fik det til at lyde som om jeg var mindre vigtig, eller ikke noget særligt, i hvert fald.

Kan du høre det?

Det er bare for meget.

Det er bare for lidt.

Det er bare i orden!

Du skulle bare vide!

Nogle gange bruger folk også ordet om sig selv, eller noget de har lavet. Det piller tingene ned, at sige bare, om dem. Vi skal ikke pille hverken os selv, eller de ting ned, vi har lavet. “Sikke en flot bluse du har på i dag” og så svarer jeg, ja det er utroligt hvad man kan få på genbrug for 35 kr. Eller også svarer jeg: “Den er jeg også glad for” Førhen ville jeg typisk svare, at den bare er fra genbrug. Det piller både mig og blusen ned. Det er der absolut ingen grund til. Blusen er lige så fin, bare fordi den er købt på genbrug, og jeg skal da bare være stolt af, at jeg kan finde så fedt tøj til så billige penge, i stedet for at være flov over det. I dag er jeg stolt over at jeg handler på genbrug, og siger aldrig at noget fra genbrug.

Så vær stolt af dig selv, det du har opnået, det du har. Lad os rose hinanden!

Tak fordi du følger med! Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.