45. tirsdagstur – Frk. Holm og genbrug

Turen til genbrug gik helt gal

Jeg er glad for genbrug. Det er egentligt ikke fordi jeg har et kæmpe shoppegen, men her gik det da godt nok helt galt. Det var en tirsdag eftermiddag, og jeg var ude og gå med Gå Mig Glad. På turen kom vi forbi en genbrugsbutik, som jeg syntes så spændende ud. Så spændende, at jeg tænkte, at jeg lige måtte en tur op og kigge på den, inden jeg skulle hjem og spise med min familie. Bare lige hurtigt. Så det gjorde jeg. HOLD NU OP! Jeg blev så begejstret at tiden bare fløj af sted. Jeg er vild med genbrug, og går af og til på genbrug, men her er tingene sat SÅ fedt op, der er god stemning, og tøj i lange baner. Inden jeg havde set mig om, havde jeg prøvet en bunke af tøj, og havde fundet en kæmpe stak jeg gerne ville købe.

Telefonen var væk og jeg kunne ikke betale

Da jeg kommer op til Frk. Holm, for at betale, kan jeg ikke finde min telefon, hvor jeg har mit dankort. Jeg går en anelse i panik, og har ingen fornemmelse af hvor den er, så Frk. Holm får mit telefonnummer, og ringer mig op. Det kan jo være jeg har lagt den et sted i butikken. Ingen lyd. Vi prøver igen. Ingen lyd.

Frk. Holm lægger min stak af tøj til side, som jeg gerne vil købe, så jeg kan komme tilbage, når jeg har fundet min telefon.

Jeg kører tilbage til Designskolen for at se om jeg har glemt min telefon, da jeg tager min jakke og taske. Pyha der er den. Jeg er lettet. Men lettelsen går over i chok, da jeg åbner telefonen og ser hvad klokken er, og ser ubesvaret opkald og beskeder. Min kæreste har ringet, og sendt en sms: om jeg er på vej hjem? Klokken er lidt i seks da jeg ser det, og min familie sidder derhjemme og venter med mad. I en fart får jeg ringet hjem og forklarer at tiden løb fra mig hos Frk. Holm, og at jeg nu er på vej hjem. Om min kæreste helt forstod, hvordan tiden sådan kan løbe fra mig i en butik, er jeg meget i tvivl om, men han tog det pænt.

Frem og tilbage til genbrug

I farten ringede jeg tilbage til Frk. Holm og fortalte at nu havde jeg fundet min telefon, og at jeg altså ikke kunne nå forbi igen i aften. Det var helt ok, og jeg fik besked på at jeg kunne bare komme når jeg fik tid. Pyha, så får jeg alligevel de fede ting har lige har fundet, tænkte jeg.

Et par dage senere kommer jeg tilbage for at hente mit tøj, og jeg har nu god tid, og jeg får spurgt mere ind til hvordan konceptet for “det fælles klædeskab” virker.
Frk. Holm fortæller at man er medlem for 149.- kr. pr. måned og så kan man komme med sit tøj, bytte det for “matador penge” som man så kan købe nyt tøj for i butikken. Jeg er solgt. Det er smart. Købe en kjole til konfirmationsfesten, og bytte den til en ny ugen efter. Det er smart, synes jeg. Så hvis ikke du kender Frk. Holm, kan du hilse på hende i hendes butik på Agtrupvej 125 i Kolding, eller finde hende på Facebook: Frk. Holm.

Frk. Holm har åbent fra 13-17, og hver tirsdag 13-21!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.