48. Tirsdagstur- Hvad er luksus?

Luksus kommer mange steder

Store biler, rejser, dyrt tøj og lækker bolig, er luksus for mig. Man kan sige, alt hvad der er dyrt, er luksus og ikke for alle, men kun for de få med mange penge.

Når man som jeg har mistet, og oplevet lidt af hvert, kan det også være luksus at der er ro på i hverdagen, og livet bare kører stille og roligt derud af. Det kan for mig også være luksus, at min søn trives i skolen, og kan følge med i timerne.

Luksus kan for mig også være nypudsede vinduer, uanset om det er mig der har pudset dem, eller om det er min kæreste. Det kan også være at sidde og spise ude, mens solen bager og holder mig varm. Det er også, at have friske blomster i mit hjem, enten fra haven i en vase, eller med jord i en potte. Vi bor i et land med fred. Vi har rent tøj uden huller. Vi får noget at spise hver dag. Det er gratis at gå til læge og komme på sygehuset.

Hvad synes du er luksus. Du er garanteret omgivet af det hver dag. Prøv at få øje på det, og sæt pris på det.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.