Store biler, rejser, dyrt tøj og lækker bolig, er luksus for mig. Man kan sige, alt hvad der er dyrt, er luksus og ikke for alle, men kun for de få med mange penge.

Når man som jeg har mistet, og oplevet lidt af hvert, kan det også være luksus at der er ro på i hverdagen, og livet bare kører stille og roligt derud af. Det kan for mig også være luksus, at min søn trives i skolen, og kan følge med i timerne.

Luksus kan for mig også være nypudsede vinduer, uanset om det er mig der har pudset dem, eller om det er min kæreste. Det er også luksus at sidde og spise ude, mens solen bager og holder mig varm. Det er også luksus at have friske blomster i mit hjem, enten fra haven i en vase, eller med jord i en potte.

Vi bor i et land med fred. Kan man kalde det luksus?

Vi har gratis lægehjælp. Kan man kalde det luksus?

Find selv på flere ting, som du synes er luksus. Du er garanteret omgivet af luksus hver dag. Prøv at få øje på det, og sæt pris på det.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad.dk