5 nemme gå-tips til din hverdag -229. tirsdagstur

Sådan får du nemt flere skridt i din hverdag

Gå-tips giver dig mulighed for nemt at komme i GANG. Du har måske et stillesiddende job og du kørere i bil til og fra arbejde. Så er det ikke nemt at få sig rørt. Man taler om den skjulte motion. Det er den motion du ikke havde planlagt som motion. Havearbejde, rengøring i hjemmet, cykeltur til og fra arbejde. Her får du nogle tips til nemt at få listet lidt motion ind hist og pist uden du føler at du laver særlig meget. her er 5 gå-tips

  1. Gå når du taler i telefon. Uanset om det er med en kunde, din mor eller en ven.
  2. Gå inden du sætter dig ind i bilen og når du stiger ud af bilen. Bare fem minutter. Det giver 500 skridt og du vil mærke en stor forskel i energi og koncentration
  3. Gå en tur hver morgen inden du tager afsted. Om det er 500 eller 5.000 skridt du får så er det en god start på dagen
  4. Gå hver gang du har spist. Det sætter din forbrænding i gang
  5. Gå med en ven, nabo, kollega eller din partner. Det at have en at følges med øger din succes for at komme afsted

Du har sikkert selv mange flere gå-tips

Smid dem gerne ind i en kommentar så vi andre kan lære af dig. For mig er det vigtigt at have nogle faste aftaler. Både med mig selv og med andre. Gå inden jeg kører og gå efter jeg har spist er aftaler jeg har med mig selv. Det lykkedes ikke altid men for det meste. Jeg ville ikke komme så meget ud at gå hvis ikke jeg havde de små aftaler med mig selv.

Jeg går også når jeg taler i telefon. Du får ikke at vide hvor mange skridt jeg kan opnå ved det 😉 -jeg er født halv papegøje

Den med at spise efter hvert måltid har jeg fra Gå-bogen af Bente Klarlund. Hvis du ikke har læst den, vil jeg anbefale dig at gøre det.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Skal jeg komme ud på jeres arbejdsplads og lave min workshop hvor I lærer at gå mens i arbejder og får mere energi, øget hukommelse og koncentration, så send en mail til mig her: heidi@gaamigglad.dk

Læg dit bedste billede fra din gåtur op på Instragram med #gåmigglad så deler jeg dem i min story. Følg med her.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.