Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

51. Tirsdagstur- oprydning med mening

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Vi rydder tit op, og kører ting væk, men der er nogle bestemte ting, jeg altid går udenom. Det gør for ondt at give slip på de ting, selv om vi aldrig bruger dem. Det kan der være mange grunde til. Vi fik den af mormor. Den var dyr at købe i sin tid. (I dag er den intet værd, og ingen vil have den) Den er pæn stadigvæk, men jeg kan ikke passe den. Der er mange gode minder i den. Det kan være jeg kommer til at bruge den en gang (Når jeg er 80 år gammel og der er to mandage i en uge) Der er mange gode minder i den. Jo der er mange gode grunde til at beholde alt mulig man ikke bruger længere.

Men når nok er nok, så gør jeg noget ved det. Eller hvis der er en eller anden, som godt kan bruge den ting jeg har, giver jeg den gladelig væk. I mange år har vi haft en masse spil, og vi spiller aldrig og kommer aldrig til det. De er flyttet med, når vi er flyttet, og bliver lagt i skabet igen, eller får en ny plads, de aldrig kommer ud af. Denne gang var de kommet helt ud i vores gæste hytte, under sidste oprydning. Der gør de i hvert fald ingen gavn for nogen. Så fik jeg den gode ide at vi kunne kører ud til Kolding Krisecenter, og spørge dem om de ville have vores spil. Som sagt så gjort. Vi kørte derud, og Nicolai var med. Han havde også fundet nogle film frem, som han ikke ser længere. Det var vigtigt for mig at han var med, så han kunne se at de blev glade for hans ting. Damen som åbnede døren for os, var rigtig sød, og gjorde meget ud af at sige tak til Nicolai, og sagde at tingene nok skulle blive brugt.

Jeg har lært min søn, at hvis man er i tvivl skal man beholde det, så kan man se på det næste gang man rydder op. Når man så er klar, rydder det ud. For man bliver klar, til at gå af med de ting man ikke bruger. Man skal bare sende det på Genbrug, i stedet for at smide det ud. Så ved man, at en der ikke har så mange penge, kan købe nogle fine ting til billige penge. De penge der er i overskud i forretningen, går til et godt formål. Så giver det hele mening.

Når først vi begynder at lægge tingene på loftet, i kælderen, eller ud i skuret, ved vi godt hvilken vej det går. Der går lang tid før vi tager det frem igen. På vores loft ligger der julepynt, tøj fra Nicolais første måneder og legetøj han ikke bruger mere. Der er også et par flyttekasser med porcelæn, fra dengang John og jeg flyttede sammen, som jeg ikke var helt klar til at skille mig af med. Måske er det ved at være tid til at kigge på det igen. Har du et skab, et skuffe, et loft eller en kælder der trænger til at blive kigget igennem igen, og blive tyndet lidt ud i? Det er så dejligt at få ryddet op. Det giver plads, luft og overskud. Dit rod fylder, også mentalt. Jeg kan varmt anbefale en oprydning.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Række”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/05/gaamigglad-Kolding-oprydning-spil-e1464711717825.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/04/April-22-2016-at-1034AM-1-e1461685425777.jpg” alt=”gul blomst” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu