52- Tirsdagstur- Det er ok at stjæle

Du må gerne stjæle

Det er ulovligt at stjæle ting, der tilhører andre. Så det skal man lade være med, men det er lovligt at stjæle en god ide, en opskrift, en holdning, en mening, et godt køb og så videre. Hvorfor skulle vi alle gå rundt og finde på? Nej vel. Hvis man hører om en god gave til for eksempel Fars Dag, så er det da bare med at bruge den ide. Hvis nogen har en smart måde at få pengene til at række længere på, så er det da bare med at kopiere deres system. Eller hvad? Jo det synes jeg.

Men man skal ikke kun stjæle de andres ideer, man skal også dele sine egne. Det gør folk jo også på Facebook, Instagram, Pinterest, og andre sociale medier. I stor stil. For at få andre, til at synes om det de gør, og få flere til at gøre det samme. Man skal dele. Det er forbudt at være fedet med sig selv og sin viden. Synes jeg. Det gælder om, at så mange så muligt for glæde af en gode ide. Byt din viden, og få ny viden. Så bliver vi alle klogere og finder smarte, sjove, nemmere og flottere måder at gøre tingene på.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi Møller

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.