53. Tirsdagstur- Generer det dit øje, skal det ud!

 

Smid det ud

Hvis det generer dit øje, hver gang du ser på det, skal det ud! På den ene eller anden måde skal det bare ud. Sælg det. Giv det væk. Smid det ud. Ud. Ud Ud. Sådan er det. Alt det du omgiver dig med, skal gøre dig glad, få et smil frem på dine læber når du ser på det, eller i det mindste være neutralt for dig. Hvis det er negativt, skal det ud.

Gamle blomster

Du har en buket stående som du har fået af din kæreste, fordi du er højt elsket. Den minder dig om kærlighed, og du smiler hver gang du går forbi spisebordet, og får øje på den i vasen. Nu er der gået en uge, og smilet er knap så bredt når du ser på buketten, fordi blomsterne er begyndt at hænge. Du fjerner de værste, men lader resten stå. De kan da godt holde et par dage mere. Der er for meget luft mellem hver blomst, og de sidste ser ikke ligefrem nyplukket ud. UD med dem! Blomster skal være friske, strutte og give dig et smil på læben. Når du går forbi og tænker: arh de skal vist ud om et par dage, så skal de ud I DAG. Du fortjener FRISKE blomster, og frisk energi i dit liv. Tit kan man købe pæne, friske, billige blomster i det lokale supermarked. De lilla Campanula på billedet herunder, har jeg købt for 10 kr. i mit supermarked. Ej ikke mit, men der hvor jeg handler.

Dine ting skal gøre dig i godt humør

Det kan også være andre ting, der trækker knap så stort et smil frem på dine læber. En bluse du bare er færdig med at gå i. Lidt for meget ukrudt i have gangen. Strikketøjet du aldrig kommer videre med, eller et billede på vægen, der trænger til at få en ny plads i et nyt hjem. Kig dig omkring. Hvilket humør kommer du i, når du kigger på de ting omkring dig? Hvis du har noget hvor du tænker: åh den er ikke køn, og den er slidt og trænger til en udskiftning, så skift det ud med det samme. Stil det til side, hvis du ikke er HELT KLAR  til at få det ud af dit hjem. Væk fra dit daglige blik. UD! Ind med noget nyt. Noget frisk. Mærk hvilken energi og glæde det giver. Gid du omgiver dig med ting, der for dig er skønheder. At din nabo, kollega eller veninde ikke kan lide dine ting, er FULDSTÆNDIG ligegyldig. Det er DIG der skal kunne lide dine ting.

Tak fordi du føler med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.