54. Tirsdagstur- frivilligt

Det er frivilligt

Man bestemmer selv om man vil eller ej, og det kan gøres på mange måder. Men uanset hvordan man gør det, skal det give dig noget. Du skal gøre det fordi du har lyst. Lave frivilligt arbejde. Det er pinligt, men jeg har faktisk aldrig lavet noget som helt frivilligt arbejde i mit liv. Jeg har aldrig været en del af en sports forening, og lavet frivilligt arbejde der. Holdsport er ikke mig. Så det med at lave frivilligt arbejde er ikke kommet naturligt. Det gør det hvis man er i en sports klub, eller hvis ens barn er det. Så er der tit brug for hjælp. Men hverken Nicolai eller jeg er til holdsport. I en ganske kort periode hjalp jeg til i en genbrugsbutik, en gang i ugen. Men så blev jeg mor, og kom aldrig i gang i butikken igen.

Nu laver jeg min egen form for frivilligt arbejde en gang i ugen, og jeg ELSKER det. Jeg gør det for min egen skyld, og jeg bliver glad i låget af det. Hver tirsdag kl. 15.00, står jeg klar til at gå en tur med dem som har lyst. Det er der heldigvis mange der har, og i dag var vi 25 af sted fra start. Folk møder folk. Snakken går. Der bliver grinet. Vi sveder. Vi får motion, og vi kommer i godt humør, når vi går der og kommer hinanden ved. Det er rart, at der er nogen som spørger ind til en, og spørger hvordan det gik med det man talte om sidst.

Det giver SÅ meget mening at lave frivilligt arbejde

At kunne hjælpe andre. At kunne gøre en forskel. At give lidt af sig selv, til noget der giver mening for en. Hvis du har mulighed for det, vil jeg anbefale dig at lave frivilligt arbejde, og komme ind i et fællesskab, hvor du passer ind.

Nu har jeg i ca 4 mdr. været på nedsat tid, på min arbejde på Designskolen Kolding, fordi jeg vil gør Gå Mig Glad til min fuldtidsbeskæftigelse, og skal bygge et firma op fra bunden. Fra den 1. august 2016, skal jeg kun lave Gå Mig Glad. Jeg kommer til at lave mange gåture. Både for virksomheder, og ture jeg laver for dig om mig. Når jeg er ude og gå for en virksomhed, betaler de mig for at gå. Når jeg laver en gåtur for dig, vil den koste 20 kr. Man kan også købe et 12 turskort til 200.- kr. Så får man 2 ture gratis i rabat.

Selv om jeg nu skal leve af Gå Mig Glad, holder jeg ikke op med at lave mit frivillige arbejde. Så derfor vil du fortsat kunne komme hver tirsdag kl. 15.00 og gå GRATIS med fra Designskolen Kolding, i Ågade 10, 6000 Kolding. Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har ideer til ture jeg skal lave, eller hvis du mener der er en virksomhed jeg skal kontakte, for at lave gåture for dem.

Jeg er så stolt af Gå Mig Glad

Stolt af at det nu begynder at tage form som virksomhed, og jeg har fået visitkort, og 12-turskort. Tænk engang! Det er jeg nød til at dele med dig, så billederne i dag, er mine nye kort.

Tusind tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.