55. Tirsdagstur- Fra rødbede til slik der deles ud
Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

55. Tirsdagstur- Fra rødbede til slik der deles ud

I 4 måneder har jeg været på nedsat tid på mit job, for at bygge Gå Mig Glad op, og det er gået så godt, at jeg nu har søgt orlov og har fået det. Fredag den 1. juli 2016 er derfor min sidste arbejdsdag på Designskolen Kolding. I et halvt år har jeg orlov, og hvis jeg kan have en omsætning i Gå Mig Glad, som kan give til huslejen og mad på bordet, så kommer jeg ikke tilbage til mit job gennem 8 år. Jeg ELSKER mit job, mine kolleger, stedet, de studerende, og alle de folk som kommer i huset. Derfor et det både med glæde og sorg i kroppen, jeg deler slik ud på fredag. Det bliver ikke et farvel til Designskolen Kolding, men et På gensyn. Jeg vil fortsat komme i huset, og hver tirsdag kl. 15.00 skal vi jo ud og gå. Husk du er også velkommen i fællesskabet!

Når der er noget at fejre, så skal det gøres. På den ene eller anden måde. Jeg springer ud i et vildt og usikkert liv som selvstændig. Jeg er HELT VILD stolt af mit mod, og min tro på projektet. Det giver så meget mening, og det gør mig så glad. Jeg vil gå hver dag. Det skal fejres, og derfor deler jeg slik ud på arbejde. Da Gå Mig Glad fyldet 1 år, delte jeg flødeboller ud. Slik og flødeboller er en lille bitte ting, men alligevel er det en markering. Der skal ikke så meget til. Så husk og dele ud, når du har noget at fejre. Bare en lille ting, der markerer dig. Rigtig god fest!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad.dk

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Held og lykke med dit job.

    1. Tusinde tak Karin!

Skriv et svar

Luk menu