55. Tirsdagstur- Fra rødbede til slik der deles ud

Jeg forlader mig elskede arbejde

Jeg er glad for mit arbejde og har været ansat i 8 år. I 4 måneder har jeg været på nedsat tid på mit job, for at bygge Gå Mig Glad op, og det er gået så godt, at jeg nu har søgt orlov og har fået det. Fredag den 1. juli 2016 er derfor den sidste dag jeg skal arbejde på Designskolen Kolding. I et halvt år har jeg orlov, og hvis jeg kan have en omsætning i Gå Mig Glad, som kan give til huslejen og mad på bordet, så kommer jeg ikke tilbage til mit job gennem 8 år. Jeg ELSKER mit job, mine kolleger, stedet, de studerende, og alle de folk som kommer i huset. Derfor et det både med glæde og sorg i kroppen, jeg deler slik ud på fredag. Det bliver ikke et farvel til Designskolen Kolding, men et På gensyn. Jeg vil fortsat komme i huset, og hver tirsdag kl. 15.00 skal vi jo ud og gå. Husk du er også velkommen i fællesskabet!

Nyt arbejde

Når der er noget at fejre, så skal det gøres. På den ene eller anden måde. Jeg springer ud i et vildt og usikkert liv som selvstændig. Jeg er HELT VILD stolt af mit mod, og min tro på projektet. Det giver så meget mening, og det gør mig så glad. Jeg vil gå hver dag. Det skal fejres, og derfor deler jeg slik ud på arbejde. Da Gå Mig Glad fyldet 1 år, delte jeg flødeboller ud. Slik og flødeboller er en lille bitte ting, men alligevel er det en markering. Der skal ikke så meget til. Så husk og dele ud, når du har noget at fejre. Bare en lille ting, der markerer dig. Rigtig god fest!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.