56. Tirsdagstur- hemmelige gaver

Fejr de ting der er at fejre

Der er meget at fejre i ens liv. Hvis man husker at fejre. Man kan fejre ved at give gaver. Jeg får tit gaver af min kæreste i form af blomster. I går fik jeg en blomst, fordi jeg havde første arbejdsdag som selvstændig på fuld tid. Mange børnefamilier fejre det er fredag, med at købe fredags slik og se tegnefilm.

Husker du at fejre dig selv og dem du holder af? Det behøver ikke være dyrt at fejre, og gaver behøver ikke være dyre, for at bringe glæde hos modtageren.

Nu bliver de gaver jeg giver, mere spændende end de plejer at være. Se hvordan i videoen her.

Gaven på billedet, er fra en smykke forretning, men indeholder ikke smykker, men et “gavekort” i form af 2 “guld” mønter med hver sin værdi indprentet. Det er smart synes jeg.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

 

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.