Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

56. Tirsdagstur- hemmelige gaver

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”gaver” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Der er meget at fejre i ens liv. Hvis man husker at fejre. Man kan fejre ved at give gaver. Jeg får tit gaver af min kæreste i form af blomster. I går fik jeg en blomst, fordi jeg havde første arbejdsdag som selvstændig på fuld tid. Mange børnefamilier fejre det er fredag, med at købe fredagsslik og se tegnefilm.

Husker du at fejre dig selv og dem du holder af? Det behøver ikke være dyrt at fejre, og gaver behøver ikke være dyre, for at bringe glæde hos modtageren.

Nu bliver de gaver jeg giver, mere spændende end de plejer at være. Se hvordan i videoen ved at trykke på billedet, som er et link til en video på TouTube.

Gaven på billedet, er fra en smykke forretning, men indeholder ikke smykker, men et “gavekort” i form af 2 “guld” mønter med hver sin værdi indprentet. Det er smart synes jeg.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”gave som link” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/08/Heidi-Møller-gaamigglad-Gå-Mig-Glad.jpg” show_in_lightbox=”off” url=”https://www.youtube.com/watch?v=K3cjy_IENr4″ url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Tryk på billedet” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Tryk på billedet af gaven, for at se video.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu