Gå Mig Glad - gåtur- gå - går

57. Tirsdagstur- Skru op for dig selv, aldrig ned

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Skru op for dig selv” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

“Jeg tror jeg tager den grå kjole med blonder på til festen”

“Nej, jeg tror du skal tage den på med de flotte farver. Dem du skal til fest med, går meget i farver, og gør meget ud af sig selv når de skal til fest”

En klassekammerat fra min sidste uddannelse, havde inviteret mig med til ” traditional engagement party” Min veninde er fra Afrika og hendes datter skulle forloves. Tænk at jeg skulle med. Det var jeg rigtig glad for, og havde glædet mig længe til festen. Min kæreste havde ret. Sikke farver! Jeg har aldrig set noget lignende. Og sikke en fest. De kvinder der stod familien nærmest, klædte om konstant, og ind kom de, i de flotteste kjoler, de højeste sko, og de største African Headwrap.

Det var en fantastisk fest, med underholdning der er traditionelt i Afrika, og jeg fik en oplevelse jeg aldrig glemmer.

Ud over en kæmpe oplevelse og underholdning i særklasse, fik jeg også stof til eftertanke.

Tænk engang, at folde sig ud, og vise sig frem på den måde. Her er ingen jantelov, og alle gør sig umage for at se festlig, farverig og godt ud. Her er der ingen som tænker: Eje se lige hende, hvem tror hun, hun er? NEJ, her skiller man sig ud, hvis man kommer i sandfarvet tøj. Jeg er glad for, at jeg skiftede til kjolen med de mange farver, og alligevel følte jeg mig ærligt talt en lille smule fesen i udtrykket.

En anden ting jeg har tænkt meget over, er selve invitationen. Hvorfor skulle jeg med? Jeg kender jo ikke Christinas datter. Jeg blev vildt glad da jeg fik invitationen, og var ikke i tvivl om, at denne fest, var jeg alt for nysgerrig til at gå glip af, og når Christina inviterer mig, er jeg sikker på, det er fordi hun ønsker jeg skal komme. Den åbenhed, og den måde at invitere på, synes jeg er inspirerende. Hun var ikke tilbageholdende. Nej dem hun og hendes familie havde lyst til at se, blev inviteret uanset om man “passede ind” eller kendte mange i forvejen.

Kære Christina og Henrik, Tusinde tak for jeres gæstfrihed, og tak for en skøn aften jeg aldrig glemmer. Stort tillykke til Maudelaine og Joakim med forlovelsen.

 

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”African Headwrap” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/08/Gå-Mig-Glad-Heidi-Møller-Skru-op-for-dig-selv-e1470730609946.jpg” show_in_lightbox=”off” url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZCLSAYWMptc” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Vil du lære at binde et African Headwrap, kan du se en video om hvordan man gør, ved at trykke på billedet herover. Der er et link til en video på YouTube. God fornøjelse med at skille dig ud, og skrue op for dig selv. Du kan aldrig være for meget, kun for lidt.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Række”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Billede” src=”http://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2016/08/Gå-Mig-Glad-Heidi-Møller-skru-op-for-dig-selv-aldrig-ned-e1470730583950.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu